(Foto: Dan Jensen)

Telenor får torsdag fiber-adgang til kvart million danske husstande - flere tusinder vil komme til i de kommende måneder

Telenor får torsdag adgang via fibernet til godt en kvart million danske husstande. Over de kommende måneder får Telenor adgnag til yderligere 150.000 husstande.

Telenor tænder torsdag for fiber-bredbåndet til godt en kvart million danske husstande i Nordjylland og Sydjylland.

I løbet af de kommende par måneder vil yderligere 150.000 husstande blive tilsluttet, så det samlede antal husstande, der vil få adgang til fiber fra selskabet, over de kommende måneder vil komme op på 420.000.

Telenor når ud til de mange husstande som følge af selskabets nyere aftaler med de lokale fiber-kæmper, Norlys og Nord Energi Fibernet.

Med adgangen til den sidste bid af de to selskabers fibernet har Telenor nu åbent ud til samtlige de 720.000 husstande, som Norlys og Nord Energi Fibernet når ud til.

Du kan læse mere om aftalen her: Telenor rykker ind på Nord Energis fibernet: Får adgang til 121.000 adresser i Nordjylland

De to fiberselskaber har længe arbejdet efter en strategi, hvor de vil have så mange udbydere som muligt ind på deres fibernet, så brugerne har flere muligheder at vælge imellem.

“Vi har set frem til at få Telenor på vores Fibernet, og derved give borgerne i Vendsyssel og på Læsø mulighed for også at vælge Telenor som udbyder på vores fibernet. Det bliver endnu et alternativ, og vi er sikre på at borgerne vil tage godt imod at der nu også kan vælges produkter fra Telenor” meddeler chefkonsulent i Nord Energi Fibernet, Thomas Hyllekvist Johansen.

Læs også:

Norlys' fibernet går snart i luften med ny bredbåndsudbyder ombord: 600.000 jyske adresser får adgang til lynhurtigt internet

Norlys åbner sit fibernet for Fastspeed

Jysk fiber-selskab klar med gravemaskinerne: Vil rulle fiber ud til 50.000 adresser i 2020
Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.