Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Telenor får torsdag fiber-adgang til kvart million danske husstande - flere tusinder vil komme til i de kommende måneder

Telenor får torsdag adgang via fibernet til godt en kvart million danske husstande. Over de kommende måneder får Telenor adgnag til yderligere 150.000 husstande.

Telenor tænder torsdag for fiber-bredbåndet til godt en kvart million danske husstande i Nordjylland og Sydjylland.

I løbet af de kommende par måneder vil yderligere 150.000 husstande blive tilsluttet, så det samlede antal husstande, der vil få adgang til fiber fra selskabet, over de kommende måneder vil komme op på 420.000.

Telenor når ud til de mange husstande som følge af selskabets nyere aftaler med de lokale fiber-kæmper, Norlys og Nord Energi Fibernet.

Med adgangen til den sidste bid af de to selskabers fibernet har Telenor nu åbent ud til samtlige de 720.000 husstande, som Norlys og Nord Energi Fibernet når ud til.

Du kan læse mere om aftalen her: Telenor rykker ind på Nord Energis fibernet: Får adgang til 121.000 adresser i Nordjylland

De to fiberselskaber har længe arbejdet efter en strategi, hvor de vil have så mange udbydere som muligt ind på deres fibernet, så brugerne har flere muligheder at vælge imellem.

“Vi har set frem til at få Telenor på vores Fibernet, og derved give borgerne i Vendsyssel og på Læsø mulighed for også at vælge Telenor som udbyder på vores fibernet. Det bliver endnu et alternativ, og vi er sikre på at borgerne vil tage godt imod at der nu også kan vælges produkter fra Telenor” meddeler chefkonsulent i Nord Energi Fibernet, Thomas Hyllekvist Johansen.

Læs også:

Norlys' fibernet går snart i luften med ny bredbåndsudbyder ombord: 600.000 jyske adresser får adgang til lynhurtigt internet

Norlys åbner sit fibernet for Fastspeed

Jysk fiber-selskab klar med gravemaskinerne: Vil rulle fiber ud til 50.000 adresser i 2020