(Foto: Dan Jensen)

Norlys åbner sit fibernet for Fastspeed

Norlys og internetudbyderen Fastspeed har indgået en aftale, der giver Fastspeed adgang til at sælge højhastighedsbredbånd på Norlys' fibernet. Dermed får mere end 600.000 adresser i Jylland mulighed for at vælge endnu en udbyder.

Endnu en internetudbyder er koblet på fiber- og energikoncernen Norlys' fibernet.

Det står klart efter, at Norlys og Fastspeed har indgået en aftale.

Dermed får Fastspeed adgang til at sælge højhastighedsbredbånd på Norlys' fibernet, der dækker mere end 600.000 adresser i Jylland.

Det skriver Norlys i en meddelelse.

Aftalen, der blev indgået i den seneste uge, er central del af Fastspeeds ambition om at blive danskernes foretrukne internetudbyder målt på pris, kvalitiet og kundeoplevelse, lyder det fra selskabets direktør Jens Raity.

"Langt de fleste danskere kender allerede Fastspeed, og med denne nye aftale kan endnu flere kunder i Vestdanmark meget snart få glæde af produktet med markedets bedste pris – og absolut højeste kundevurdering på Trustpilot," lyder det fra Jens Raity.

Læs også: Norlys opsiger samarbejde med Waao: Forlader Waoo i 2021

Hos Norlys er man også tilfreds med at kunne koble endnu en internetudbyder på selskabets fibernet, der arealmæssigt dækker knap 40 procent af Danmark.

"Vi glæder vi os over at kunne byde Fastspeed velkommen i et spændende samarbejde, som giver rigtig god mening for begge parter. Teknisk og kommercielt er hele Norlys’ fibernet åbent, og der er stor interesse blandt aktørerne på markedet for at være en del af vores fælles fiberprojekt. Og det er godt for kunderne, som får flere valgmuligheder i form af produkter, adgang og indhold på internettet," udtaler Kristian Freiesleben, som er chef i Norlys Wholesale.

Norlys forventer, at der bliver etableret fibernet hos 50.000 nye adresser i 2020 og senest i 2023 er det planen, at 800.000 husstande og virksomheder skal have adgang til Norlys' fibernettet.

Fastspeed og Norlys forventer, at de første Fastspeed-kunder vil være aktive på Norlys’ fibernet i løbet af 4. kvartal i år.

Læs også: Norlys-CISO bliver direktør for ny cyberenhed med millioner af kroner i ryggen: "Jeg er bare et stort smil, fordi jeg var så heldig, at det kunne blive mig"Premium
Spareplan har udløst voldsomme protester: Her er regeringens forklaring på planlagte it-besparelser
Regeringens planer om at skære ned for blandt andet Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for It og Læring skyldes blandt andet 'bevillings-udløb' og 'løbende tilpasninger,' lyder det i et skriftligt svar, som Finansministeriet har sendt til Computerworld - tre uger efter vi bad om en begrundelse.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
How to understand the email threat landscape
There is already a large number of organizations transitioning to more cost efficient cloud based solutions as of now. According to recent research by Gartner, "by 2021, Gartner expects 70 % of public and private companies to be using cloud email services.” But unfortunately this is also bad news, as the attackers’ methods also evolve, and there is a market increase in number of attacks against cloud based email services such as MS Office 365. In this whitepaper we will discuss the common email security threats that are faced by organizations and how to keep your organization safe from these attacks.