Artikel top billede

Danske Zendesk runder milepæl: Har kurs mod omsætning på en milliard dollar

Zendesk aktie ryger i vejret efter, at selskabets regnskab for tredje kvartal overrasker positivt.

Den dansk-stiftede Silicon Valley-succes Zendesk har netop passeret en markant milepæl.

Selskabet oplyser, at det nu i tredje kvartal for første gang ramt en milliard dollar i såkaldt annual run rate, der er et parameter, som bruges til forudsige den fremtidige omsætning på baggrud af de nuværende resultater.

"Jeg er særligt glad for, at vi nu har krydset tærsklen til en milliard-dollar i annual revenue run rate," sagde Zendesk-stifteren Mikkel Svane i en telekonference i forbindelse med regnskabsaflæggelsen.

"Det er en konstant rejse, som vi har været på siden 2016, hvor vi satte os netop det mål," tilføjede han.

Regnskabet viser desuden, at selskabet i tredje kvartal øgede omsætningen til 262,9 millioner dollar, hvilket er en fremgang på hele 24 procent i forhold til samme kvartal året før.

På bundlinjen må Zendensk dog indkassere et underskud på 40,7 millioner dollar, hvilket svarer til 35 cent per.

Læs også: Danskstiftede Unity vil ind på disse nye markeder efter kæmpe børsnotering: "Mulighederne er enorme"

Slår forventningerne

Ifølge det amerikanske medie Marketwatch er Zendesks resultat bedre end forventet, og det samme er Zendesk forventninger til det kommende kvartal.

Her forventer selskabet i en omsætning på mellem 274 millioner dollar og 279 millioner dollar. Her havde analytikerne vurderet, at forventningerne ville lyde på 273,6 millioner dollar.

Hovedkvarteret for Zendesk ligger i San Francisco, men i forbindelse med regnskabet blev offentliggjort, at selskabet vil flytte ud af d

Zendesk blev i 2007 grundlagt i København af de tre danskere Mikkel Svane, Alexander Aghassipour og Morten Primdahl.

Læs også: Dansk succes-iværksætter forlod Silicon Valley og flyttede hjem til Danmark: Tech-folkene har overtaget San Francisco og det er ikke længere til at holde ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere