Danske Zendesk runder milepæl: Har kurs mod omsætning på en milliard dollar

Zendesk aktie ryger i vejret efter, at selskabets regnskab for tredje kvartal overrasker positivt.

Den dansk-stiftede Silicon Valley-succes Zendesk har netop passeret en markant milepæl.

Selskabet oplyser, at det nu i tredje kvartal for første gang ramt en milliard dollar i såkaldt annual run rate, der er et parameter, som bruges til forudsige den fremtidige omsætning på baggrud af de nuværende resultater.

"Jeg er særligt glad for, at vi nu har krydset tærsklen til en milliard-dollar i annual revenue run rate," sagde Zendesk-stifteren Mikkel Svane i en telekonference i forbindelse med regnskabsaflæggelsen.

"Det er en konstant rejse, som vi har været på siden 2016, hvor vi satte os netop det mål," tilføjede han.

Regnskabet viser desuden, at selskabet i tredje kvartal øgede omsætningen til 262,9 millioner dollar, hvilket er en fremgang på hele 24 procent i forhold til samme kvartal året før.

På bundlinjen må Zendensk dog indkassere et underskud på 40,7 millioner dollar, hvilket svarer til 35 cent per.

Læs også: Danskstiftede Unity vil ind på disse nye markeder efter kæmpe børsnotering: "Mulighederne er enorme"

Slår forventningerne
Ifølge det amerikanske medie Marketwatch er Zendesks resultat bedre end forventet, og det samme er Zendesk forventninger til det kommende kvartal.

Her forventer selskabet i en omsætning på mellem 274 millioner dollar og 279 millioner dollar. Her havde analytikerne vurderet, at forventningerne ville lyde på 273,6 millioner dollar.

Hovedkvarteret for Zendesk ligger i San Francisco, men i forbindelse med regnskabet blev offentliggjort, at selskabet vil flytte ud af d

Zendesk blev i 2007 grundlagt i København af de tre danskere Mikkel Svane, Alexander Aghassipour og Morten Primdahl.

Læs også: Dansk succes-iværksætter forlod Silicon Valley og flyttede hjem til Danmark: Tech-folkene har overtaget San Francisco og det er ikke længere til at holde ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cloud er godt, men cloud er ikke billigt: Sådan håndterer du bedst den nye komplekse cloud-verden

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele: Skalerbarhed, sikkerhed, fleksibilitet og adgang til nye teknologier. I denne talk stiller vi derfor skarpt på de optimale it-strategiske valg, prismodellerne og fælderne ved det store cloud-skifte.

27. november 2020 | Læs mere


Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.