Topnyhed:David Heinemeier Hansson vinder IT-Prisen 2023

Artikel top billede

Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Bo Nilsson stopper til sommer som topchef for Nets, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi. Bo Nilsson har tjent en milliard kroner på at investere i selskabet, som han selv er direktør for.

Topchef i Nets, Bo Nilsson, stopper som CEO for det danske selskab til sommer, hvor han fratræder med en fortjeneste på en milliard kroner på sine investeringer i selskabet.

Bo Nilsson fortæller til Børsen, at han allerede selv har peget på sin efterfølger som topchef for selskabet, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

“Hver gang man tager et naturligt næste skridt, som jeg føler, at den her fusion er, så må man se på, hvem der er bedst til at lede selskabet tre til syv år frem. Som aktionær og også nu, hvor jeg skal i bestyrelsen, så har jeg klart peget på Paolo Bertoluzzo [topchef i Nexi, red], som er den absolut bedste til at tage selskabet fremad operationelt,” siger Bo Nilsson til avisen.

Når fusionen med Nexi er gennemført, vil han selv indtræde som menigt bestyrelsesmedlem i Nexi og bestyrelsesformand for Nets.

Læs også:

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk

Internationale giganter i budkrig om køb af Nets