Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Bo Nilsson stopper til sommer som topchef for Nets, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi. Bo Nilsson har tjent en milliard kroner på at investere i selskabet, som han selv er direktør for.

Topchef i Nets, Bo Nilsson, stopper som CEO for det danske selskab til sommer, hvor han fratræder med en fortjeneste på en milliard kroner på sine investeringer i selskabet.

Bo Nilsson fortæller til Børsen, at han allerede selv har peget på sin efterfølger som topchef for selskabet, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

“Hver gang man tager et naturligt næste skridt, som jeg føler, at den her fusion er, så må man se på, hvem der er bedst til at lede selskabet tre til syv år frem. Som aktionær og også nu, hvor jeg skal i bestyrelsen, så har jeg klart peget på Paolo Bertoluzzo [topchef i Nexi, red], som er den absolut bedste til at tage selskabet fremad operationelt,” siger Bo Nilsson til avisen.

Når fusionen med Nexi er gennemført, vil han selv indtræde som menigt bestyrelsesmedlem i Nexi og bestyrelsesformand for Nets.

Læs også:

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk

Internationale giganter i budkrig om køb af Nets

Premium
Finanstilsynet efter inspektion: Bankdata har ‘væsentlige svagheder’ i sin it-sikkerhed - retter hård kritik på stribe områder
Den store it-leverandør til danske banker, Bankdata, har ‘væsentlige svagheder’ i sin håndtering af it-sikkerheden, lyder den hårde kritik fra Finanstilsynet efter inspektion.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.