Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Bo Nilsson stopper til sommer som topchef for Nets, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi. Bo Nilsson har tjent en milliard kroner på at investere i selskabet, som han selv er direktør for.

Topchef i Nets, Bo Nilsson, stopper som CEO for det danske selskab til sommer, hvor han fratræder med en fortjeneste på en milliard kroner på sine investeringer i selskabet.

Bo Nilsson fortæller til Børsen, at han allerede selv har peget på sin efterfølger som topchef for selskabet, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

“Hver gang man tager et naturligt næste skridt, som jeg føler, at den her fusion er, så må man se på, hvem der er bedst til at lede selskabet tre til syv år frem. Som aktionær og også nu, hvor jeg skal i bestyrelsen, så har jeg klart peget på Paolo Bertoluzzo [topchef i Nexi, red], som er den absolut bedste til at tage selskabet fremad operationelt,” siger Bo Nilsson til avisen.

Når fusionen med Nexi er gennemført, vil han selv indtræde som menigt bestyrelsesmedlem i Nexi og bestyrelsesformand for Nets.

Læs også:

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk

Internationale giganter i budkrig om køb af Nets

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?