Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Bo Nilsson stopper til sommer som topchef for Nets, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi. Bo Nilsson har tjent en milliard kroner på at investere i selskabet, som han selv er direktør for.

Topchef i Nets, Bo Nilsson, stopper som CEO for det danske selskab til sommer, hvor han fratræder med en fortjeneste på en milliard kroner på sine investeringer i selskabet.

Bo Nilsson fortæller til Børsen, at han allerede selv har peget på sin efterfølger som topchef for selskabet, der er på vej til at fusionere med italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

“Hver gang man tager et naturligt næste skridt, som jeg føler, at den her fusion er, så må man se på, hvem der er bedst til at lede selskabet tre til syv år frem. Som aktionær og også nu, hvor jeg skal i bestyrelsen, så har jeg klart peget på Paolo Bertoluzzo [topchef i Nexi, red], som er den absolut bedste til at tage selskabet fremad operationelt,” siger Bo Nilsson til avisen.

Når fusionen med Nexi er gennemført, vil han selv indtræde som menigt bestyrelsesmedlem i Nexi og bestyrelsesformand for Nets.

Læs også:

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk

Internationale giganter i budkrig om køb af Nets
mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.