Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Nets underskriver bindende aftale med italienske Nexi om fusion, der vil skabe en europæisk gigant på betalingsområdet.

Danske Nets fusionerer med den italienske betalingskæmpe Nexi og kommer dermed til at indgå i en decideret kæmpe på det europæiske marked for betalingsløsninger.

De to parter har forhandlet i et stykke tid.

De meddelte for et par uger siden, at de havde givet hinanden håndslag på at give hinanden 10 dages eksklusiv forhandlingsret.

Det kan du læse mere om her: Nets forhandler med italiensk gigant om kæmpe-fusion.

Det har nu mundet ud i en konkret aftale om at fusionere.

De fusionerede selskaber har indtil videre fået navnet ‘New Group’, som allerede fra første dag vil være en af de største selskaber på betalingsområdet i Europa med en kombineret omsætning på knap tre milliarder euro om året.

‘New Group’ vil blive børsnoteret på den italienske fondsbørs og vil fra fødslen være tilstede i mere end 25 lande.

Du kan læse Nets og Nexis egen meddelelse om den kommende kæmpefusion her.

Læs også:

Nets-medarbejdere holder vejret: Frygter for deres job efter mulig fusion

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk

Nets vurderes at være 40 milliarder kroner værd i forhandling om kæmpe fusion

Internationale giganter i budkrig om køb af Nets
Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.