Artikel top billede

(Foto: Iben Valery)

Tusindvis af ansatte i Forsvaret ramt af fejl i nyt it-system

2.000 ansatte i Forsvaret er ramt af en fejl i et nyt it-system, som de bruger, når de skal registrere deres arbejdstid.

En fejl i et nyt it-system hos Forsvaret betyder, at mere end 2.000 medarbejdere i Forsvaret kan blive snydt for både overarbejdsbetaling samt optjente friheder, når de skal registrere deres arbejdstid.

Det skriver DR.

Ifølge DR er det de knap 2.000 såkaldte civilansatte med en flekstidsordning, hvor selv frit kan bestemme deres arbejdstider, som bliver berørt af it-fejlen.

Forsvaret erkendte allerede fejlen den 28. august, men de ansatte gør stadig brug af det fejlramte system. Men Forsvaret oplyser til DR, at et nyt system ventes at være på plads inden for en måned.

”Der er ikke nogen medarbejdere, der skal komme i klemme her. Det betyder også, at vi skal have kigget det igennem for hver enkelt medarbejder, så der ikke er nogen, der bliver snydt for noget, siger Nicolai Christoffersen, der er chef for Forsvaret overenskomstafdeling til DR.

DR oplyser ikke, hvilket it-system det drejer sig om, eller hvem der har udviklet det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere