Artikel top billede

Tusindvis af ansatte i Forsvaret ramt af fejl i nyt it-system

2.000 ansatte i Forsvaret er ramt af en fejl i et nyt it-system, som de bruger, når de skal registrere deres arbejdstid.

En fejl i et nyt it-system hos Forsvaret betyder, at mere end 2.000 medarbejdere i Forsvaret kan blive snydt for både overarbejdsbetaling samt optjente friheder, når de skal registrere deres arbejdstid.

Det skriver DR.

Ifølge DR er det de knap 2.000 såkaldte civilansatte med en flekstidsordning, hvor selv frit kan bestemme deres arbejdstider, som bliver berørt af it-fejlen.

Forsvaret erkendte allerede fejlen den 28. august, men de ansatte gør stadig brug af det fejlramte system. Men Forsvaret oplyser til DR, at et nyt system ventes at være på plads inden for en måned.

”Der er ikke nogen medarbejdere, der skal komme i klemme her. Det betyder også, at vi skal have kigget det igennem for hver enkelt medarbejder, så der ikke er nogen, der bliver snydt for noget, siger Nicolai Christoffersen, der er chef for Forsvaret overenskomstafdeling til DR.

DR oplyser ikke, hvilket it-system det drejer sig om, eller hvem der har udviklet det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere