Artikel top billede

(Foto: TDC)

TDC planlægger op mod 500 fyringer

TDC har planer op at fyre mellem 200 og 500 ansatte, skriver et dansk medie.

Den danske telegigant TDC planlægger at skille sig af med mellem 200 og 500 ansatte. Det oplyser kilder til erhvervsmediet Finans.

Ifølge Finans har TDC endnu ikke lagt sig fast på, hvor mange hoveder der skal rulle, da arbejdet med at planlægge fyringsrunden stadigvæk pågår.

”Der er tale om fyringer som følge af opgaver og produkter, der ikke skal laves mere,” siger Lars Jørgensen, der er formand for TDC Landsklub og blandt andet har det tekniske personale blandt sine medlemmer, til Finans.

Læs også: TDC fyrer 150 medarbejdere i Nuuday

Fyrede 150 ansatte i april

Så sent som i april gennemførte TDC den seneste fyringsrunde. Her var det 150 medarbejdere i TDC’s kundevenedte selskab Nuuday, der mistede jobbet. Det svarede til fire procent af de ansatte i Nuuday.

TDC seneste regnskab viste, at selskabet i løbet af det seneste kvartal havde mistet 34.000 kunder. Selskabets finansdirektør Lasse Pilgaard vurderede dog i et interview med Computerworld, at den nedadgående tendens var på vej til at stoppe.

"Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at markedet skrumper. I Danmark er der 120.000 færre tv-kunder på tværs af markedet. Men med den position, vi har, såskal vi være med til at vende den udvikling eller i hvert fald flade den mere ud," siger finansdirektøren til Computerworld.

Læs også:
34.000 kunder har forladt TDC på tre måneder: Men CFO Lasse Pilgaard tror at det vender nu - se hvorfor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere