TDC planlægger op mod 500 fyringer

TDC har planer op at fyre mellem 200 og 500 ansatte, skriver et dansk medie.

Den danske telegigant TDC planlægger at skille sig af med mellem 200 og 500 ansatte. Det oplyser kilder til erhvervsmediet Finans.

Ifølge Finans har TDC endnu ikke lagt sig fast på, hvor mange hoveder der skal rulle, da arbejdet med at planlægge fyringsrunden stadigvæk pågår.

”Der er tale om fyringer som følge af opgaver og produkter, der ikke skal laves mere,” siger Lars Jørgensen, der er formand for TDC Landsklub og blandt andet har det tekniske personale blandt sine medlemmer, til Finans.

Læs også: TDC fyrer 150 medarbejdere i Nuuday

Fyrede 150 ansatte i april
Så sent som i april gennemførte TDC den seneste fyringsrunde. Her var det 150 medarbejdere i TDC’s kundevenedte selskab Nuuday, der mistede jobbet. Det svarede til fire procent af de ansatte i Nuuday.

TDC seneste regnskab viste, at selskabet i løbet af det seneste kvartal havde mistet 34.000 kunder. Selskabets finansdirektør Lasse Pilgaard vurderede dog i et interview med Computerworld, at den nedadgående tendens var på vej til at stoppe.

"Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at markedet skrumper. I Danmark er der 120.000 færre tv-kunder på tværs af markedet. Men med den position, vi har, såskal vi være med til at vende den udvikling eller i hvert fald flade den mere ud," siger finansdirektøren til Computerworld.

Læs også:
34.000 kunder har forladt TDC på tre måneder: Men CFO Lasse Pilgaard tror at det vender nu - se hvorfor
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.