Artikel top billede

Efter kæmpe chip-opgradering: Nu brygger Apple på nyt Macbook-design

Nyt design kan være på vej til både Macbook og Apples Watch, men de næste iPads kan blive forsynet med en ny skærmteknologi.

Apples Macbook Air og Macbook Pro fik for nylig en kæmpe opdatering under motorhjelmen, da selskabet lancerede de helt nye M1-chip, som både giver computerne flere hestekræfter og betydeligt længere batteritid.

De nye Apple-maskiner lignede dog deres forgængere på en prik.

Men nu kan Apple også være på vej til at give sine Macbooks en overhaling på det ydre.

Læs også: Første tests af de nye Macs er ude: Så vilde er Apples særlige M1-maskiner

Nyt design til Mac og Apple Watch

Den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan ifølge Apple-mediet 9to5Mac oplyse, at det forventes, at Apple i den anden halvdel af 2021 vil lancere et nyt Macbook-design.

Derudover vil de ny-designede Macbook også blive udstyret med den næste generation af Apples nye chip.

Ming-Chi Kuo vurderer ligeledes, at Apple i andet halvår vil være klar med et nyt design til Appe Watch.

Ny skærmteknologi på vej

Der har længe været spekuleret i, at Apple vil skifte skærmteknologi på sin iPad og Macbooks, og ifølge Ming-Chi Kuo kan vi således også forvente, at Apple i det kommende år vil lancere iPads med skærme baseret på mini-LED. Han vurderer ligeledes, at de nye iPads til understøtte 5G.

Sidst men ikke mindst oplyser han, at vi kan forvente at den tredje generation af høretelefonerne Airpods vil blive lanceret fra starten af 2021 til senere på foråret.

Ming Chi Kuo forudser desuden, at Airpods-salget i det første halvår af 2021 vil falde med 5 til 10 procent sammenlignet med første halvdel af 2020.

Læs også: Linus Torvalds vil have den nye ARM-Macbook til at køre Linux, men han orker ikke at kæmpe med Apple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere