Artikel top billede

Efter kæmpe chip-opgradering: Nu brygger Apple på nyt Macbook-design

Nyt design kan være på vej til både Macbook og Apples Watch, men de næste iPads kan blive forsynet med en ny skærmteknologi.

Apples Macbook Air og Macbook Pro fik for nylig en kæmpe opdatering under motorhjelmen, da selskabet lancerede de helt nye M1-chip, som både giver computerne flere hestekræfter og betydeligt længere batteritid.

De nye Apple-maskiner lignede dog deres forgængere på en prik.

Men nu kan Apple også være på vej til at give sine Macbooks en overhaling på det ydre.

Læs også: Første tests af de nye Macs er ude: Så vilde er Apples særlige M1-maskiner

Nyt design til Mac og Apple Watch

Den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan ifølge Apple-mediet 9to5Mac oplyse, at det forventes, at Apple i den anden halvdel af 2021 vil lancere et nyt Macbook-design.

Derudover vil de ny-designede Macbook også blive udstyret med den næste generation af Apples nye chip.

Ming-Chi Kuo vurderer ligeledes, at Apple i andet halvår vil være klar med et nyt design til Appe Watch.

Ny skærmteknologi på vej

Der har længe været spekuleret i, at Apple vil skifte skærmteknologi på sin iPad og Macbooks, og ifølge Ming-Chi Kuo kan vi således også forvente, at Apple i det kommende år vil lancere iPads med skærme baseret på mini-LED. Han vurderer ligeledes, at de nye iPads til understøtte 5G.

Sidst men ikke mindst oplyser han, at vi kan forvente at den tredje generation af høretelefonerne Airpods vil blive lanceret fra starten af 2021 til senere på foråret.

Ming Chi Kuo forudser desuden, at Airpods-salget i det første halvår af 2021 vil falde med 5 til 10 procent sammenlignet med første halvdel af 2020.

Læs også: Linus Torvalds vil have den nye ARM-Macbook til at køre Linux, men han orker ikke at kæmpe med Apple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere