Artikel top billede

Efter kæmpe chip-opgradering: Nu brygger Apple på nyt Macbook-design

Nyt design kan være på vej til både Macbook og Apples Watch, men de næste iPads kan blive forsynet med en ny skærmteknologi.

Apples Macbook Air og Macbook Pro fik for nylig en kæmpe opdatering under motorhjelmen, da selskabet lancerede de helt nye M1-chip, som både giver computerne flere hestekræfter og betydeligt længere batteritid.

De nye Apple-maskiner lignede dog deres forgængere på en prik.

Men nu kan Apple også være på vej til at give sine Macbooks en overhaling på det ydre.

Læs også: Første tests af de nye Macs er ude: Så vilde er Apples særlige M1-maskiner

Nyt design til Mac og Apple Watch

Den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan ifølge Apple-mediet 9to5Mac oplyse, at det forventes, at Apple i den anden halvdel af 2021 vil lancere et nyt Macbook-design.

Derudover vil de ny-designede Macbook også blive udstyret med den næste generation af Apples nye chip.

Ming-Chi Kuo vurderer ligeledes, at Apple i andet halvår vil være klar med et nyt design til Appe Watch.

Ny skærmteknologi på vej

Der har længe været spekuleret i, at Apple vil skifte skærmteknologi på sin iPad og Macbooks, og ifølge Ming-Chi Kuo kan vi således også forvente, at Apple i det kommende år vil lancere iPads med skærme baseret på mini-LED. Han vurderer ligeledes, at de nye iPads til understøtte 5G.

Sidst men ikke mindst oplyser han, at vi kan forvente at den tredje generation af høretelefonerne Airpods vil blive lanceret fra starten af 2021 til senere på foråret.

Ming Chi Kuo forudser desuden, at Airpods-salget i det første halvår af 2021 vil falde med 5 til 10 procent sammenlignet med første halvdel af 2020.

Læs også: Linus Torvalds vil have den nye ARM-Macbook til at køre Linux, men han orker ikke at kæmpe med Apple




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere