Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Bog: Støb fundamentet under virkeligt succesfuld produktudvikling

EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products af Marta Cagan og Chris Jones giver et bud på, hvordan de mest succesfulde techvirksomheder griber produktudviklingen an.

Man kan fra tid til anden få på fornemmelsen, at visse store it-virksomheder behandler innovation og produktudvikling som fænomener, der automatisk lykkes, blot man hælder tilstrækkelig mange penge i et dybt hul og håber på det bedste.

Der er imidlertid næsten ingen ende på ambitiøse og kostbare it-projekter, der er strandet som gispende hvaler, selv om tusindvis af vanvittigt dygtige og højtlønnede mennesker har arbejdet i årevis på at få dem til at lykkes.

Tænk blot på det svært forsinkede fejlskud Windows Vista (hvilket mange hos Microsoft nok helst er fri for).

Eller på Intels første serie af Pentium-chips, der ikke regnede helt præcist.

Alle virksomheder fejler ind i mellem, men nogle rammer alligevel plet lidt oftere end andre.

Her er nøglen ikke kun at ansætte de rigtige mennesker, men også at give dem de helt rigtige forudsætninger for at lykkes.

Det er dog lettere sagt end gjort. Men den netop udkomne bog EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products af Marta Cagan og Chris Jones, begge fra Silicon Valley Product Group, giver et bud på, hvordan virksomheder som Amazon, Apple, Google, Netflix og Tesla griber udfordringen an.

Det handler, fremhæver forfatterne, om at gøde jorden for en reel udviklings- og samarbejdskultur.

Det indebærer blandt andet om at vide, hvordan man skaber et godt udviklingshold.

Men også om at definere holdets samspil med resten af virksomheden optimalt og om, hvilke ændringer der kan være nødvendige for at skabe fundamentet for udviklingsholdenes virke og succes på sigt.

Cagan og Jones ser også på, hvorfor udviklingsprojekter oftest kikser og på, hvad der omvendt kendetegner de virksomheder, som sender det ene succesfulde produkt på markedet efter det næste.

Titel: EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products. Forfattere: Marta Cagan og Chris Jones
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.