Artikel top billede

Bog: Støb fundamentet under virkeligt succesfuld produktudvikling

EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products af Marta Cagan og Chris Jones giver et bud på, hvordan de mest succesfulde techvirksomheder griber produktudviklingen an.

Man kan fra tid til anden få på fornemmelsen, at visse store it-virksomheder behandler innovation og produktudvikling som fænomener, der automatisk lykkes, blot man hælder tilstrækkelig mange penge i et dybt hul og håber på det bedste.

Der er imidlertid næsten ingen ende på ambitiøse og kostbare it-projekter, der er strandet som gispende hvaler, selv om tusindvis af vanvittigt dygtige og højtlønnede mennesker har arbejdet i årevis på at få dem til at lykkes.

Tænk blot på det svært forsinkede fejlskud Windows Vista (hvilket mange hos Microsoft nok helst er fri for).

Eller på Intels første serie af Pentium-chips, der ikke regnede helt præcist.

Alle virksomheder fejler ind i mellem, men nogle rammer alligevel plet lidt oftere end andre.

Her er nøglen ikke kun at ansætte de rigtige mennesker, men også at give dem de helt rigtige forudsætninger for at lykkes.

Det er dog lettere sagt end gjort. Men den netop udkomne bog EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products af Marta Cagan og Chris Jones, begge fra Silicon Valley Product Group, giver et bud på, hvordan virksomheder som Amazon, Apple, Google, Netflix og Tesla griber udfordringen an.

Det handler, fremhæver forfatterne, om at gøde jorden for en reel udviklings- og samarbejdskultur.

Det indebærer blandt andet om at vide, hvordan man skaber et godt udviklingshold.

Men også om at definere holdets samspil med resten af virksomheden optimalt og om, hvilke ændringer der kan være nødvendige for at skabe fundamentet for udviklingsholdenes virke og succes på sigt.

Cagan og Jones ser også på, hvorfor udviklingsprojekter oftest kikser og på, hvad der omvendt kendetegner de virksomheder, som sender det ene succesfulde produkt på markedet efter det næste.

Titel: EMPOWERED: Ordinary People, Extraordinary Products. Forfattere: Marta Cagan og Chris Jones
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere