Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsoft ramt af nedbrud: Brugere kan ikke logge på Outlook

Et nedbrud mandag eftermiddag betyder, at Microsoft-brugere kan oplever problemer med at logge ind på Outlook.com

Google er ikke den eneste it-gigant, der i dag har været ramt af nedbrud.

Microsoft er også ramt af nedbrud, som betyder at brugere kan opleve problemer med at få adgang til deres email via Outlook.com.

Det fremgår af en driftsstatus på Microsofts hjemmeside, at problemet skyldes et problem med Active Directory.

Microsoft oplyser desuden, at selskabet i øjeblikket arbejder på at løse problemet, men det fremgår ikke, hvor mange brugere der er ramt.

Kun Outlook er ramt

Det fremgår dog af Microsofts hjemmeside, at der i øjeblikket ikke er problemer med Teams, OneDrive, Skype eller andre af selskabets tjenester.

Microsoft-nedbruddet er dermed væsentligt mindre end det som Google blev ramt af tidligere, hvor langt de fleste af selskabets tjenester var nede i hele verden.

Google-nedbruddet betød blandt andet, at brugerne ikke kunne få adgang til Gmail, Youtube eller bruge deres stemmestyrede højttalere med Google Assistant.

Opdatering: Microsoft meddeler mandag aften, at Outlook.com igen kører uden problemer.

Læs også: Google-tjenester over hele verden ramt af kæmpe nedbrud: “Vi er bekendt med problemet”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.