Artikel top billede

(Foto: Alexander Haslund)

Microsoft ramt af nedbrud: Brugere kan ikke logge på Outlook

Et nedbrud mandag eftermiddag betyder, at Microsoft-brugere kan oplever problemer med at logge ind på Outlook.com

Google er ikke den eneste it-gigant, der i dag har været ramt af nedbrud.

Microsoft er også ramt af nedbrud, som betyder at brugere kan opleve problemer med at få adgang til deres email via Outlook.com.

Det fremgår af en driftsstatus på Microsofts hjemmeside, at problemet skyldes et problem med Active Directory.

Microsoft oplyser desuden, at selskabet i øjeblikket arbejder på at løse problemet, men det fremgår ikke, hvor mange brugere der er ramt.

Kun Outlook er ramt

Det fremgår dog af Microsofts hjemmeside, at der i øjeblikket ikke er problemer med Teams, OneDrive, Skype eller andre af selskabets tjenester.

Microsoft-nedbruddet er dermed væsentligt mindre end det som Google blev ramt af tidligere, hvor langt de fleste af selskabets tjenester var nede i hele verden.

Google-nedbruddet betød blandt andet, at brugerne ikke kunne få adgang til Gmail, Youtube eller bruge deres stemmestyrede højttalere med Google Assistant.

Opdatering: Microsoft meddeler mandag aften, at Outlook.com igen kører uden problemer.

Læs også: Google-tjenester over hele verden ramt af kæmpe nedbrud: “Vi er bekendt med problemet”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere