Artikel top billede

Qualcomm nye CEO har over 25 års erfaring i virksomheden

Efter syv år på posten forlader Steven Mollenkopf sin stilling som CEO hos verdens største leverandør af telefonprocessorer. Hans efterkommer kender virksomheden indefra.

Qualcomm, der har specialiseret sig i udvikling af trådløs teknologi, har meldt ud, at selskabets præsident og chippeafdelingschef Cristiano Amon nu også får titlen som CEO i virksomheden.

Dermed erstatter han Steven Mollenkopf med virkning fra 30. juni. Det skriver mediet Reuters.

50-årige Cristiano Amon har været i det Californien-baserede tech-selskab siden 1995. Han blev præsident for selskabet i 2018, og har de senere år overvåget chipafdelingen, der leverer processorer til det meste af Android-telefonens økosystem og modemchips, der sidder i både Android-enheder og Apple Incs iPhones sørger for forbindelse til trådløse data netværk.

Han har også styret virksomhedens udvidelse til nye områder såsom 5G-infrastrukturudstyr, bilcomputere og personlige computere.

Qualcomm er verdens største leverandør af blandt andet telefonprocessorer og modemer.

Mollenkopf

Mollenkopf, der har været i virksomheden i 26 år, har hjulpet Qualcomm gennem flere kriser, og forlader nu en virksomhed, der er næstem tre gange så meget værd som under krisernes hårdeste fald.

Han tiltrådte som CEO i marts 2014.

”Steve navigerede gennem hidtil usete omstændigheder i løbet af sin tid og stod overfor mere i sine syv år som administrerende direktør, end de fleste ledere står over for i hele deres karriere,” sagde Mark McLaughlin, formand for Qualcomms bestyrelse.

Mollenkopf forbliver hos Qualcomm som rådgiver i en periode, oplyser virksomheden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere