Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor siger farvel til 58 ansatte i ny fyringsrunde

Telenor forenkler organisationen i en ny fyringsrunde, hvor selskabet tager afsked med 58 ansatte og samtidig tynder ud i ledelseslaget.

Det næststørste teleselskab i Danmark, Telenor, siger nu farvel 58 ansatte i en fyringerrunde.

Det skriver Ekstra Bladet.

”Vi har lavet en mindre reorganisering, da vi ønsker at forenkle vores organisation og skabe hurtigere beslutningsgange,' skriver Alice Klitholm Duch, pressechef hos Telenor, i en mail til Ekstra Bladet.

Hun oplyser samtidig, at Telenor som led i fyringsrunden har nedlagt en række ledelsesstillinger, og hun lover samtidig, at de kundevendte funktioner ikke er blevet ramt af fyringerne.

Ifølge det seneste kvartalsregnskab har norske Telenor 1,67 millioner mobilkunder i Danmark.

Læs også: Telenor henter flere kunder, men tjener færre penge på roaming

TDC fyrede 125

Telenor er dog ikke det eneste teleselskab, der fyret medarbejder på det seneste. Tidligere på måneden var det Nuuday, der er en TDC’s kundevendte selskab, der fyrer 125 ansatte.

"Vi ser et stort fald i brugen af bredbånd på ADSL, altså på kobbernettet, samt brugen af fastnettet, det er ret markant, og det udløser, at vi må skære i omkostningerne løbende. Derfor må vi i dag melde ud, at vi i januar måned må sige farvel til godt 125 medarbejdere," siger Michael Moyell Juul, topchef i Nuuday, i den forbindelse til mediet Itwatch.

Læs også: TDC-selskabet Nuuday fyrer 125 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere