Artikel top billede

Telenor siger farvel til 58 ansatte i ny fyringsrunde

Telenor forenkler organisationen i en ny fyringsrunde, hvor selskabet tager afsked med 58 ansatte og samtidig tynder ud i ledelseslaget.

Det næststørste teleselskab i Danmark, Telenor, siger nu farvel 58 ansatte i en fyringerrunde.

Det skriver Ekstra Bladet.

”Vi har lavet en mindre reorganisering, da vi ønsker at forenkle vores organisation og skabe hurtigere beslutningsgange,' skriver Alice Klitholm Duch, pressechef hos Telenor, i en mail til Ekstra Bladet.

Hun oplyser samtidig, at Telenor som led i fyringsrunden har nedlagt en række ledelsesstillinger, og hun lover samtidig, at de kundevendte funktioner ikke er blevet ramt af fyringerne.

Ifølge det seneste kvartalsregnskab har norske Telenor 1,67 millioner mobilkunder i Danmark.

Læs også: Telenor henter flere kunder, men tjener færre penge på roaming

TDC fyrede 125

Telenor er dog ikke det eneste teleselskab, der fyret medarbejder på det seneste. Tidligere på måneden var det Nuuday, der er en TDC’s kundevendte selskab, der fyrer 125 ansatte.

"Vi ser et stort fald i brugen af bredbånd på ADSL, altså på kobbernettet, samt brugen af fastnettet, det er ret markant, og det udløser, at vi må skære i omkostningerne løbende. Derfor må vi i dag melde ud, at vi i januar måned må sige farvel til godt 125 medarbejdere," siger Michael Moyell Juul, topchef i Nuuday, i den forbindelse til mediet Itwatch.

Læs også: TDC-selskabet Nuuday fyrer 125 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere