Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor siger farvel til 58 ansatte i ny fyringsrunde

Telenor forenkler organisationen i en ny fyringsrunde, hvor selskabet tager afsked med 58 ansatte og samtidig tynder ud i ledelseslaget.

Det næststørste teleselskab i Danmark, Telenor, siger nu farvel 58 ansatte i en fyringerrunde.

Det skriver Ekstra Bladet.

”Vi har lavet en mindre reorganisering, da vi ønsker at forenkle vores organisation og skabe hurtigere beslutningsgange,' skriver Alice Klitholm Duch, pressechef hos Telenor, i en mail til Ekstra Bladet.

Hun oplyser samtidig, at Telenor som led i fyringsrunden har nedlagt en række ledelsesstillinger, og hun lover samtidig, at de kundevendte funktioner ikke er blevet ramt af fyringerne.

Ifølge det seneste kvartalsregnskab har norske Telenor 1,67 millioner mobilkunder i Danmark.

Læs også: Telenor henter flere kunder, men tjener færre penge på roaming

TDC fyrede 125

Telenor er dog ikke det eneste teleselskab, der fyret medarbejder på det seneste. Tidligere på måneden var det Nuuday, der er en TDC’s kundevendte selskab, der fyrer 125 ansatte.

"Vi ser et stort fald i brugen af bredbånd på ADSL, altså på kobbernettet, samt brugen af fastnettet, det er ret markant, og det udløser, at vi må skære i omkostningerne løbende. Derfor må vi i dag melde ud, at vi i januar måned må sige farvel til godt 125 medarbejdere," siger Michael Moyell Juul, topchef i Nuuday, i den forbindelse til mediet Itwatch.

Læs også: TDC-selskabet Nuuday fyrer 125 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere