Artikel top billede

Qualcomm klar med ny hurtigere processor

Den nye processor, Snapdragon 870, er en tunet udgave af topmodellen fra i fjor.

Chip-producenten Qualcomm har netop lanceret en ny og hurtigere mobilprocessor. Det skriver The Verge.

Den nye processor har fået navnet Snapdragon 870, og det er en opdateret udgave af sidste års topmodeller Snapdragen 865 og 865 plus.

Der er således ikke tale om en helt ny-designet processor, men snarere en tunet udgave af sidste års modeller.

10 procent hurtigere

Den nye processor klokhastighed på 3,2 Ghz, hvilket gør den 10 procent hurtigere end Snapdragon 865 og tre procent hurtigere ned 865 Plus.

Den mest avancerede processor i Qualcomms kollektion af mobilprocessorer er Snapdragon 888, der bliver introduceret op til jul.

Den nye 870-model henvender sig dog ifølge Qualcomm til producenter, der ønsker en højtydende processor, men som ikke har brug for de helt avancerede funktioner, der findes i 888-modellen.

Qualcomm opkøbte for nylig selskabet Nuvia, der er stiftet af tre Apple-ingeniører, for 8,5 milliarder kroner.

Læs mere om det her:
Qualcomm køber chip-startup for 8,5 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere