(Foto: Dan Jensen)

Ny Accenture-direktør i Danmark vil i gang med opkøb

Accentures nye landechef i Danmark, Carsten Sachmann, vil i gang med at købe op.

Accenture Danmark har ved årsskiftet indsat Carsten Sachmann som ny landechef, hvor han afløser mangeårig direktør Philip Wiig, der skifter til en post som driftschef for hele Norden.

Den nye direktør - der har været i Accenture siden 1990 - har nu opkøb i kikkerten som en klar reaktion på, at konsulentbranchen generelt set er i gang med at konsolidere sig.

Carsten Sachmann siger til Børsen, at opkøb for Accenture - som i Danmark har omkring 650 medarbejdere - kan være en hurtig vej til at øge fodfæstet i både Danmark og Norden.

“Vi skal have endnu mere viden inden for teknologi og forstå, hvordan vi kan hjælpe andre med både rådgivning og implementering. Der er store globale spillere, som har så store muskler til at udvikle, at det er vigtigt for os at være med på de nyeste ting,” siger den nye direktør til avisen.

Herhjemme har flere af de store konsulenthuse i den seneste tid fusioneret.

I december fusionerede Valcon således med hollandske First Consulting, hvilket du kan læse mere om her: Danske Valcon fusionerer med hollandsk it-konsulenthus: Bliver over 500 ansatte

Børsen nævner også, at Qvartz i slutningen af december i 2019 blev overtaget af amerikanske Bain & Company. Det kan du læse mere om her: Stort amerikansk konsulenthus køber dansk it-succes

Læs også:

Accentures indtjening i Danmark stiger med 31 procent: Har omsat for 1,8 milliarder kroner på et år

IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid Cloud - placer dit workload hvor det giver mest værdi

De fleste virksomheder er forlængst begyndt at anvende cloud-services til produktivitet, onlinemøder og meget andet. Men de næste trin på cloudrejsen er svære. På dette seminar vil du høre om den metodik, der gør det muligt at tage de næste skridt på cloudrejsen - og få indblik i praktiske eksempler.

25. februar 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


Premium
Test: Huawei Sound X er hvad du får, når du giver en smart-højttaler det hvide snit
Smarthøjttaleren fra den kinesiske teknologi-kæmpe er desværre handikappet af storpolitik. Det er der ikke desto mindre kommet et godt slagtilbud ud af.
Computerworld
Microsoft på vej med ny funktion til Edge-browseren
En helt ny funktion, der skal gøre livet lettere for bekymrede forældre, er nu på vej til Microsoft Edge-browser.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.