Artikel top billede

(Foto: Dan jensen)

Ny Accenture-direktør i Danmark vil i gang med opkøb

Accentures nye landechef i Danmark, Carsten Sachmann, vil i gang med at købe op.

Accenture Danmark har ved årsskiftet indsat Carsten Sachmann som ny landechef, hvor han afløser mangeårig direktør Philip Wiig, der skifter til en post som driftschef for hele Norden.

Den nye direktør - der har været i Accenture siden 1990 - har nu opkøb i kikkerten som en klar reaktion på, at konsulentbranchen generelt set er i gang med at konsolidere sig.

Carsten Sachmann siger til Børsen, at opkøb for Accenture - som i Danmark har omkring 650 medarbejdere - kan være en hurtig vej til at øge fodfæstet i både Danmark og Norden.

“Vi skal have endnu mere viden inden for teknologi og forstå, hvordan vi kan hjælpe andre med både rådgivning og implementering. Der er store globale spillere, som har så store muskler til at udvikle, at det er vigtigt for os at være med på de nyeste ting,” siger den nye direktør til avisen.

Herhjemme har flere af de store konsulenthuse i den seneste tid fusioneret.

I december fusionerede Valcon således med hollandske First Consulting, hvilket du kan læse mere om her: Danske Valcon fusionerer med hollandsk it-konsulenthus: Bliver over 500 ansatte

Børsen nævner også, at Qvartz i slutningen af december i 2019 blev overtaget af amerikanske Bain & Company. Det kan du læse mere om her: Stort amerikansk konsulenthus køber dansk it-succes

Læs også:

Accentures indtjening i Danmark stiger med 31 procent: Har omsat for 1,8 milliarder kroner på et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere