Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ny Accenture-direktør i Danmark vil i gang med opkøb

Accentures nye landechef i Danmark, Carsten Sachmann, vil i gang med at købe op.

Accenture Danmark har ved årsskiftet indsat Carsten Sachmann som ny landechef, hvor han afløser mangeårig direktør Philip Wiig, der skifter til en post som driftschef for hele Norden.

Den nye direktør - der har været i Accenture siden 1990 - har nu opkøb i kikkerten som en klar reaktion på, at konsulentbranchen generelt set er i gang med at konsolidere sig.

Carsten Sachmann siger til Børsen, at opkøb for Accenture - som i Danmark har omkring 650 medarbejdere - kan være en hurtig vej til at øge fodfæstet i både Danmark og Norden.

“Vi skal have endnu mere viden inden for teknologi og forstå, hvordan vi kan hjælpe andre med både rådgivning og implementering. Der er store globale spillere, som har så store muskler til at udvikle, at det er vigtigt for os at være med på de nyeste ting,” siger den nye direktør til avisen.

Herhjemme har flere af de store konsulenthuse i den seneste tid fusioneret.

I december fusionerede Valcon således med hollandske First Consulting, hvilket du kan læse mere om her: Danske Valcon fusionerer med hollandsk it-konsulenthus: Bliver over 500 ansatte

Børsen nævner også, at Qvartz i slutningen af december i 2019 blev overtaget af amerikanske Bain & Company. Det kan du læse mere om her: Stort amerikansk konsulenthus køber dansk it-succes

Læs også:

Accentures indtjening i Danmark stiger med 31 procent: Har omsat for 1,8 milliarder kroner på et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere