Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Dan jensen)

Ny Accenture-direktør i Danmark vil i gang med opkøb

Accentures nye landechef i Danmark, Carsten Sachmann, vil i gang med at købe op.

Accenture Danmark har ved årsskiftet indsat Carsten Sachmann som ny landechef, hvor han afløser mangeårig direktør Philip Wiig, der skifter til en post som driftschef for hele Norden.

Den nye direktør - der har været i Accenture siden 1990 - har nu opkøb i kikkerten som en klar reaktion på, at konsulentbranchen generelt set er i gang med at konsolidere sig.

Carsten Sachmann siger til Børsen, at opkøb for Accenture - som i Danmark har omkring 650 medarbejdere - kan være en hurtig vej til at øge fodfæstet i både Danmark og Norden.

“Vi skal have endnu mere viden inden for teknologi og forstå, hvordan vi kan hjælpe andre med både rådgivning og implementering. Der er store globale spillere, som har så store muskler til at udvikle, at det er vigtigt for os at være med på de nyeste ting,” siger den nye direktør til avisen.

Herhjemme har flere af de store konsulenthuse i den seneste tid fusioneret.

I december fusionerede Valcon således med hollandske First Consulting, hvilket du kan læse mere om her: Danske Valcon fusionerer med hollandsk it-konsulenthus: Bliver over 500 ansatte

Børsen nævner også, at Qvartz i slutningen af december i 2019 blev overtaget af amerikanske Bain & Company. Det kan du læse mere om her: Stort amerikansk konsulenthus køber dansk it-succes

Læs også:

Accentures indtjening i Danmark stiger med 31 procent: Har omsat for 1,8 milliarder kroner på et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital