Artikel top billede

Logitech har kronede dage under corona - og har store forventninger til tiden efter corona

Det går over stok og sten for schweiziske Logitech, der oplever kæmpe efterspørgsel under corona-krisen. Og fremgangen vil fortsætte, mener topchef Bracken Dareel.

Schweiziske Logitech - der producerer webcams, headsets, tastaturer, mus, cover-udstyr og lignende i samme boldgade - har stor fremgang i salget under corona-krisen.

Millioner af mennesker sidder for tiden hjemme i stuerne, hvor de både professionelt og for underholdningens skyld anvender tv, webcams, spilkonsoller og computere i stor stil.

Det har fået mange mennesker til at opgradere deres udstyr til eksempelvis gaming, online-møder og den slags, hvilket Logitech nyder godt af.

Alene i fjerde kvartal er salget steget med hele 85 procent i forhold til den tilsvarende periode året før.

Topchef Bracken Darrel vurderer, at fremgangen kan fortsætte i den kommende tid - om end dog i mindre grad end i det seneste år.

Han vurderer over for Reuters, at også tiden efter corona-krisen vil byde på hjemmearbejde i stor stil - men i kombination med folk, der arbejder på kontorerne.

“Det er en stor mulighed for os til at opgradere begge steder samt til at ‘video-enable’ kontorerne,” siger han.

Hertil kommer, at der findes millioner af mennesker, der i de kommende år vil opgradere udstyr til podcasts, underholdning og lignende - ikke mindst i influencer-branchen.

Ifølge Logitech vil podcasterne - som eksempelvis kokke, makeup-folk, sangere og mange andre - have brug for at købe kameraer, mikrofoner, mus og keyboards.

Hertil kommer gamerne og mange andre.

“Jeg vil blive overrasket, hvis vi voksede 60 procent næste år. Men jeg vil sige det helt klart: Det lange sigte har et meget stort vækstpotentiale,” siger han til Reuters.

Læs også:

Logitech trodser krisen: Leverer tocifret vækstrater i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere