Artikel top billede

Logitech har kronede dage under corona - og har store forventninger til tiden efter corona

Det går over stok og sten for schweiziske Logitech, der oplever kæmpe efterspørgsel under corona-krisen. Og fremgangen vil fortsætte, mener topchef Bracken Dareel.

Schweiziske Logitech - der producerer webcams, headsets, tastaturer, mus, cover-udstyr og lignende i samme boldgade - har stor fremgang i salget under corona-krisen.

Millioner af mennesker sidder for tiden hjemme i stuerne, hvor de både professionelt og for underholdningens skyld anvender tv, webcams, spilkonsoller og computere i stor stil.

Det har fået mange mennesker til at opgradere deres udstyr til eksempelvis gaming, online-møder og den slags, hvilket Logitech nyder godt af.

Alene i fjerde kvartal er salget steget med hele 85 procent i forhold til den tilsvarende periode året før.

Topchef Bracken Darrel vurderer, at fremgangen kan fortsætte i den kommende tid - om end dog i mindre grad end i det seneste år.

Han vurderer over for Reuters, at også tiden efter corona-krisen vil byde på hjemmearbejde i stor stil - men i kombination med folk, der arbejder på kontorerne.

“Det er en stor mulighed for os til at opgradere begge steder samt til at ‘video-enable’ kontorerne,” siger han.

Hertil kommer, at der findes millioner af mennesker, der i de kommende år vil opgradere udstyr til podcasts, underholdning og lignende - ikke mindst i influencer-branchen.

Ifølge Logitech vil podcasterne - som eksempelvis kokke, makeup-folk, sangere og mange andre - have brug for at købe kameraer, mikrofoner, mus og keyboards.

Hertil kommer gamerne og mange andre.

“Jeg vil blive overrasket, hvis vi voksede 60 procent næste år. Men jeg vil sige det helt klart: Det lange sigte har et meget stort vækstpotentiale,” siger han til Reuters.

Læs også:

Logitech trodser krisen: Leverer tocifret vækstrater i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere