Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Logitech har kronede dage under corona - og har store forventninger til tiden efter corona

Det går over stok og sten for schweiziske Logitech, der oplever kæmpe efterspørgsel under corona-krisen. Og fremgangen vil fortsætte, mener topchef Bracken Dareel.

Schweiziske Logitech - der producerer webcams, headsets, tastaturer, mus, cover-udstyr og lignende i samme boldgade - har stor fremgang i salget under corona-krisen.

Millioner af mennesker sidder for tiden hjemme i stuerne, hvor de både professionelt og for underholdningens skyld anvender tv, webcams, spilkonsoller og computere i stor stil.

Det har fået mange mennesker til at opgradere deres udstyr til eksempelvis gaming, online-møder og den slags, hvilket Logitech nyder godt af.

Alene i fjerde kvartal er salget steget med hele 85 procent i forhold til den tilsvarende periode året før.

Topchef Bracken Darrel vurderer, at fremgangen kan fortsætte i den kommende tid - om end dog i mindre grad end i det seneste år.

Han vurderer over for Reuters, at også tiden efter corona-krisen vil byde på hjemmearbejde i stor stil - men i kombination med folk, der arbejder på kontorerne.

“Det er en stor mulighed for os til at opgradere begge steder samt til at ‘video-enable’ kontorerne,” siger han.

Hertil kommer, at der findes millioner af mennesker, der i de kommende år vil opgradere udstyr til podcasts, underholdning og lignende - ikke mindst i influencer-branchen.

Ifølge Logitech vil podcasterne - som eksempelvis kokke, makeup-folk, sangere og mange andre - have brug for at købe kameraer, mikrofoner, mus og keyboards.

Hertil kommer gamerne og mange andre.

“Jeg vil blive overrasket, hvis vi voksede 60 procent næste år. Men jeg vil sige det helt klart: Det lange sigte har et meget stort vækstpotentiale,” siger han til Reuters.

Læs også:

Logitech trodser krisen: Leverer tocifret vækstrater i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.