Teleselskabet 3 fortsætter kundevæksten: Har hentet 40.000 abonnementer i 2020

6.000 nye kunder blev tilføjet 3's kundebase i det seneste kvartal. Det betyder, at selskabet har fået 40.000 flere kunder i 2020.

Teleselskabet 3 og søsterselskabet Oister har i 2020 øget deres kundebase med 40.000.

Det fremgår af 3's regnskab for fjerde og sidste kvartal af 2020.

De to selskaber har nu tilsammen 1.463.000 brugere, og det betyder, at selskabet har fået 6.000 flere kunder i løbet af de seneste tre måneder.

Ifølge Morten Christiansen, der er administrerende direktør for 3 i hele Skandinavien, er selskabets vækst særligt tilfredsstillende i lyset af coronakrisen, der ifølge ham har påvirket regnskabet for 2020 og også vil trække spor ind i 2021.

”Alligevel sluttede vi året stærkt med lanceringen af 5G og har også formået at holde niveauet, når det gælder kundetilfredshed og -loyalitet. Sidstnævnte er noget, vi sætter stor pris på fra vores kunders side. De holder ved – og det samme gør vores medarbejdere, som i løbet af 2020 har vist, hvad de er lavet af. Den dedikation og fleksibilitet, de har lagt for dagen, er et væsentligt bidrag til årets resultat,” siger Morten Christiansen han i en pressemeddelelse fra 3.

Ifølge 3 har kunderne haft et større dataforbrug under coronakrisen, hvilket både 3 og Oister har efterkommet ved at udvide datapuljerne i deres abonnementspakker.

Selskabet oplyser også, at det under krisen har investeret i forbedrede selvbetjeningsløsninger til kunderne.

Læs også: Teleselskabet 3 fortsætter med at tiltrække nye kunder - men ikke så mange som forventet

Lavere driftsresultat
I fjerde kvartal omsatte 3 for 723 millioner kroner, og de 465 millioner stammer fra serviceomsætningen.

Selskabets driftsresultatet landede på 224 millioner kroner, hvilket er 26 millioner lavere end i fjerde kvartal 2019.

På trods af tilbagegangen hæfter 3-topchefen sig dog ved, at selskabets erhvervsforretning har oplevet fremgang.

”Vores erhvervsforretning har klaret sig godt gennem 2020. Og tallene taler deres tydelige sprog. Vi vælges til, fordi vi tilbyder nemme og enkle løsninger,” siger Morten Christiansen ifølge pressemeddelelsen.

Han oplyser desuden, at 3 ser internet of things som et vækstområde i de kommende år, hvor selskabet kan tilbyder erhvervslivet rådgivning i hvordan de bedst muligt udnytter data, som bliver udvekslet via mobilnetværket.

3 oplyser endvidere, at selskabet har et mål om at runde 1,5 millioner kunder.

Læs også: 3 tænder for 5G-signalet i København og Roskilde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere


Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.