Artikel top billede

Teleselskabet 3 fortsætter kundevæksten: Har hentet 40.000 abonnementer i 2020

6.000 nye kunder blev tilføjet 3's kundebase i det seneste kvartal. Det betyder, at selskabet har fået 40.000 flere kunder i 2020.

Teleselskabet 3 og søsterselskabet Oister har i 2020 øget deres kundebase med 40.000.

Det fremgår af 3's regnskab for fjerde og sidste kvartal af 2020.

De to selskaber har nu tilsammen 1.463.000 brugere, og det betyder, at selskabet har fået 6.000 flere kunder i løbet af de seneste tre måneder.

Ifølge Morten Christiansen, der er administrerende direktør for 3 i hele Skandinavien, er selskabets vækst særligt tilfredsstillende i lyset af coronakrisen, der ifølge ham har påvirket regnskabet for 2020 og også vil trække spor ind i 2021.

”Alligevel sluttede vi året stærkt med lanceringen af 5G og har også formået at holde niveauet, når det gælder kundetilfredshed og -loyalitet. Sidstnævnte er noget, vi sætter stor pris på fra vores kunders side. De holder ved – og det samme gør vores medarbejdere, som i løbet af 2020 har vist, hvad de er lavet af. Den dedikation og fleksibilitet, de har lagt for dagen, er et væsentligt bidrag til årets resultat,” siger Morten Christiansen han i en pressemeddelelse fra 3.

Ifølge 3 har kunderne haft et større dataforbrug under coronakrisen, hvilket både 3 og Oister har efterkommet ved at udvide datapuljerne i deres abonnementspakker.

Selskabet oplyser også, at det under krisen har investeret i forbedrede selvbetjeningsløsninger til kunderne.

Læs også: Teleselskabet 3 fortsætter med at tiltrække nye kunder - men ikke så mange som forventet

Lavere driftsresultat

I fjerde kvartal omsatte 3 for 723 millioner kroner, og de 465 millioner stammer fra serviceomsætningen.

Selskabets driftsresultatet landede på 224 millioner kroner, hvilket er 26 millioner lavere end i fjerde kvartal 2019.

På trods af tilbagegangen hæfter 3-topchefen sig dog ved, at selskabets erhvervsforretning har oplevet fremgang.

”Vores erhvervsforretning har klaret sig godt gennem 2020. Og tallene taler deres tydelige sprog. Vi vælges til, fordi vi tilbyder nemme og enkle løsninger,” siger Morten Christiansen ifølge pressemeddelelsen.

Han oplyser desuden, at 3 ser internet of things som et vækstområde i de kommende år, hvor selskabet kan tilbyder erhvervslivet rådgivning i hvordan de bedst muligt udnytter data, som bliver udvekslet via mobilnetværket.

3 oplyser endvidere, at selskabet har et mål om at runde 1,5 millioner kunder.

Læs også: 3 tænder for 5G-signalet i København og Roskilde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere