Artikel top billede

Trustpilot på vej mod børsnotering: Vil rejse mere end 300 millioner kroner

Med en børsnotering håber Trustpilot på at kunne rejse over 300 millioner kroner. "Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift," lyder det fra Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann.

Danskstiftede Trustpilot, der står bag en af verdens største anmelderportaler, vil børsnoteres.

Sådan lyder det i en indberetning til børsen i London fra selskabet, der blev etableret i 2007.

Her meddeler Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann, at det er en milepæl for selskabet.

"Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift og give os en platform til at levere nye produkter til flere geografiske områder og lykkes i vores vision om at blive et universelt symbol på tillid," lyder det fra direktøren.

Han fortæller, at Trustpilots teknologiplatform i dag er i stand til at behandle 1.800 terabyte data om måneden - en central forudsætning i selskabets mål om en "åben platform, hvor integriteten af ​​anmeldelser er altafgørende."

Med en børsnotering på børsen i London håber Trustpilot at kunne rejse over 300 millioner kroner.

I 2020 omsatte Trustpilot for 700 millioner kroner.

Læs også: Trustpilot har tabt over en milliard kroner siden 2007: "Hvis vi ser bort fra det og udelukkende på kerneforretningen, er virksomheden profitabel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere