Artikel top billede

(Foto: Fotograf Torben Klint)

Trustpilot på vej mod børsnotering: Vil rejse mere end 300 millioner kroner

Med en børsnotering håber Trustpilot på at kunne rejse over 300 millioner kroner. "Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift," lyder det fra Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann.

Danskstiftede Trustpilot, der står bag en af verdens største anmelderportaler, vil børsnoteres.

Sådan lyder det i en indberetning til børsen i London fra selskabet, der blev etableret i 2007.

Her meddeler Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann, at det er en milepæl for selskabet.

"Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift og give os en platform til at levere nye produkter til flere geografiske områder og lykkes i vores vision om at blive et universelt symbol på tillid," lyder det fra direktøren.

Han fortæller, at Trustpilots teknologiplatform i dag er i stand til at behandle 1.800 terabyte data om måneden - en central forudsætning i selskabets mål om en "åben platform, hvor integriteten af ​​anmeldelser er altafgørende."

Med en børsnotering på børsen i London håber Trustpilot at kunne rejse over 300 millioner kroner.

I 2020 omsatte Trustpilot for 700 millioner kroner.

Læs også: Trustpilot har tabt over en milliard kroner siden 2007: "Hvis vi ser bort fra det og udelukkende på kerneforretningen, er virksomheden profitabel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere