Artikel top billede

(Foto: Fotograf Torben Klint)

Trustpilot på vej mod børsnotering: Vil rejse mere end 300 millioner kroner

Med en børsnotering håber Trustpilot på at kunne rejse over 300 millioner kroner. "Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift," lyder det fra Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann.

Danskstiftede Trustpilot, der står bag en af verdens største anmelderportaler, vil børsnoteres.

Sådan lyder det i en indberetning til børsen i London fra selskabet, der blev etableret i 2007.

Her meddeler Trustpilot-stifter og -direktør, Peter Holten Mühlmann, at det er en milepæl for selskabet.

"Vi mener, at en børsintroduktion af virksomheden vil give os mulighed for at fortsætte de seneste års fremdrift og give os en platform til at levere nye produkter til flere geografiske områder og lykkes i vores vision om at blive et universelt symbol på tillid," lyder det fra direktøren.

Han fortæller, at Trustpilots teknologiplatform i dag er i stand til at behandle 1.800 terabyte data om måneden - en central forudsætning i selskabets mål om en "åben platform, hvor integriteten af ​​anmeldelser er altafgørende."

Med en børsnotering på børsen i London håber Trustpilot at kunne rejse over 300 millioner kroner.

I 2020 omsatte Trustpilot for 700 millioner kroner.

Læs også: Trustpilot har tabt over en milliard kroner siden 2007: "Hvis vi ser bort fra det og udelukkende på kerneforretningen, er virksomheden profitabel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere