Artikel top billede

Ny streamingtjeneste rammer det danske marked i dag

Paramount+ sparker nu dørene op til det danske marked med et nyt streaming-univers. For 59 kroner om måneden åbnes der op for en række originale produktioner og velkendte klassikere. Men det er ikke alle, der vil kunne få adgang til tjenesten i første omgang.

Fra og med i dag får danskerne endnu en streamingtjeneste at vælge imellem.

Paramount+ slår nemlig dørene op til det danske marked.

Bag tjenesten står den amerikanske mediekoncern, ViacomCBS.

Streamingtjenesten koster 59 kroner om måneden, og indenbords finder man en ræke kendte titler samt nye produktioner.

Blandt trækplastrene findes den nye dramaserie om amerikanske præsidentfuer, "The First Lady," der er instrueret af danske Susanne Bier.

En anden original titel er The Offer. En serie, der handler om tilblivelsen af en af de største filmklassikere nogensinde, The Godfather.

Af velkendte titler findes Mission Impossible, Twin Peaks, Indiana Jones og Dexter. Målretter de små findes Svampebob Firkant og Paw Patrol.

Den nye streamingtjeneste har over 6.000 film og serieafsnit fra blandt andet filmselskabet Paramount Pictures samt TV-kanalerne CBS, Comedy Central, Nickelodeon, MTV, Showtime og Smithsonian.

Til at starte med lanceres tjenesten dog ikke via en selvstændig app.

ViacomCBS skriver i en pressemeddelelse, at tjenesten i første omgang integreres direkte i Apple TV-app’en som en kanal. Dertil indgår tjenesten som bland selv-produkt hos YouSee fra i dag.

Det betyder samtidig, at Android-brugere er forment adgang til tjenesten, indtil der lanceres en selvstændig app i løbet af april måned.

Apple TV-app’en er tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox, lyder det.

"Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april," fortæller Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere