Artikel top billede

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Computerworld Image 2021: Ifølge de danske it-professionelle er det suverænt leverandørens medarbejdere, som er det centrale parameter når det samlede billede skal gøres op. Se top-20 listen over de dygtigste her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • De 20 virksomheder der vurderes til at have de mest kompetente og servicemindede medarbejdere
  • Virksomheder som Lenovo, Google, Dustin, Devoteam, Citrix og Microsoft indgår i analysen
  • Udviklingen over de seneste tre år for hver virksomhed
351
1:45 min
Dette er en artikel fra Computerworlds store årlige Image-undersøgelse af it-branchen. Resultaterne offentliggøres løbende over de kommende par uger.

Produkter er fine. Ledelsen er vigtig. Men ifølge de danske it-professionelle er det suverænt leverandørens medarbejdere, som er det centrale parameter når det samlede billede skal gøres op.

Hele 95 procent af de it-professionelle i Computerworlds store Image-analyse angiver, at kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere har stor eller meget stor betydning for deres syn på virksomheden.

I denne mini-analyse fra Image-undersøgelsen kan du derfor se de 20 virksomheder, der får den bedste placering når det kommer til medarbejdere. Analysen indeholder vurdering af firmaer som Microsoft Danmark, Apple, Lenovo, Google Denmark, Cisco og IBM.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et af Danmarks bedste BI-huse henter millioninvestering: Går nu på jagt efter flere ansatte

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsrådet om it-sikkerhedsbøvl i fem store myndigheder: "Det sender et signal til andre myndigheder om, at man kan tage let på sikkerheden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Henrik Thystrup fratræder som CIO i den danske milliardkoncern Solar: Her er hans nye job

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny lov om dataindsamling vil kunne ramme mere end 70 procent af de danske virksomheder - digitale annoncører risikerer kæmpe-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

DSB vil købe Microsoft-ydelser for op mod 200 millioner kroner: Præsenterer kæmpe-udbud i løbet af de kommende uger