Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Computerworld Image 2021: Ifølge de danske it-professionelle er det suverænt leverandørens medarbejdere, som er det centrale parameter når det samlede billede skal gøres op. Se top-20 listen over de dygtigste her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • De 20 virksomheder der vurderes til at have de mest kompetente og servicemindede medarbejdere
  • Virksomheder som Lenovo, Google, Dustin, Devoteam, Citrix og Microsoft indgår i analysen
  • Udviklingen over de seneste tre år for hver virksomhed
351
1:45 min
Dette er en artikel fra Computerworlds store årlige Image-undersøgelse af it-branchen. Resultaterne offentliggøres løbende over de kommende par uger.

Produkter er fine. Ledelsen er vigtig. Men ifølge de danske it-professionelle er det suverænt leverandørens medarbejdere, som er det centrale parameter når det samlede billede skal gøres op.

Hele 95 procent af de it-professionelle i Computerworlds store Image-analyse angiver, at kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere har stor eller meget stor betydning for deres syn på virksomheden.

I denne mini-analyse fra Image-undersøgelsen kan du derfor se de 20 virksomheder, der får den bedste placering når det kommer til medarbejdere. Analysen indeholder vurdering af firmaer som Microsoft Danmark, Apple, Lenovo, Google Denmark, Cisco og IBM.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.