Image-undersøgelse: Giv din vurdering af 50 danske it-virksomheder - og vind lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner

Image-undersøgelse: Hvordan opfatter du de toneangivende danske it-virksomheders image? Hvad står de for? Kan du lide dem eller ej? Giv din vurdering i Computerworlds Image-undersøgelse og vær med i lodtrækningen om lækre AirPod Pro-høretelefoner.

Computerworld gennemfører igen i år en undersøgelse af de 50 mest interessante it-virksomheders image. Derfor har vi brug for svar fra dig som it-professionelle læser.

De sidste to års undersøgelser har givet Computerworlds læsere et unikt indblik i it-virksomhedernes omdømme og kvalitet.

Vi håber derfor, at du som kunde/bruger hos it-virksomhederne vil deltage i undersøgelsen og dermed være med til at skabe endnu et stærkt overblik over det danske it-marked.

Som deltager i undersøgelsen skal du bedømme en række tilfældigt udvalgte toneangivende it-virksomheder på en række forskellige imageforhold.

KLIK HER FOR AT STARTE UNDERSØGELSEN

Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om tre x lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner. Vinderne får direkte besked efter undersøgelsen er afsluttet.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk og i vores store image-magasin, som udkommer sidst i april 2021.

Undersøgelsen gennemføres af Computerworlds samarbejdspartner IFO-Instituttet for Opinionsanalyse ApS, der står som garant for, at din besvarelse behandles anonymt.
Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.