Artikel top billede

Image-undersøgelse: Giv din vurdering af 50 danske it-virksomheder - og vind lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner

Image-undersøgelse: Hvordan opfatter du de toneangivende danske it-virksomheders image? Hvad står de for? Kan du lide dem eller ej? Giv din vurdering i Computerworlds Image-undersøgelse og vær med i lodtrækningen om lækre AirPod Pro-høretelefoner.

Computerworld gennemfører igen i år en undersøgelse af de 50 mest interessante it-virksomheders image. Derfor har vi brug for svar fra dig som it-professionelle læser.

De sidste to års undersøgelser har givet Computerworlds læsere et unikt indblik i it-virksomhedernes omdømme og kvalitet.

Vi håber derfor, at du som kunde/bruger hos it-virksomhederne vil deltage i undersøgelsen og dermed være med til at skabe endnu et stærkt overblik over det danske it-marked.

Som deltager i undersøgelsen skal du bedømme en række tilfældigt udvalgte toneangivende it-virksomheder på en række forskellige imageforhold.

KLIK HER FOR AT STARTE UNDERSØGELSEN

Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om tre x lækre Apple AirPods Pro-høretelefoner. Vinderne får direkte besked efter undersøgelsen er afsluttet.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk og i vores store image-magasin, som udkommer sidst i april 2021.

Undersøgelsen gennemføres af Computerworlds samarbejdspartner IFO-Instituttet for Opinionsanalyse ApS, der står som garant for, at din besvarelse behandles anonymt.