EG køber danske Frontavenue og norske Easyupdate: Nu 10 opkøb på 12 måneder

EG køber det danske software-selskab Frontavenue med 13 medarbejdere samt norske Easyupdate. EG har nu købt 10 selskaber på 12 måneder.

EG overtager ejerskabet af det københavnske softwareselskab Frontavenue samt norske Easyupdate.

Dermed kommer EG op på at have købt i alt 10 selskaber i løbet af de seneste 12 måneder, fortæller topchef Mikkel Bardram til ITWatch.

Frontavenue med 13 medarbejdere i Danmark og cirka det dobbelte i Indien står bag modulløsningen SafetyNet, der anvendes til blandt andet arbejdsskaderegistrering, APV, lederevaluering, trivselsmålinger, handlingsplaner og kursusadministration.

Selskabet landede i fjor med direktør Jesper Bo Friis en bruttofortjeneste på 13,5 millioner kroner og et overskud på knap fem millioner kroner.

Sælgerne er Jesper Bo Friis, Thomas Hedebo og Jesper Bo Bülow, der står bag selskabet.

EG meddeler til Computerworld, at FrontAvenue har et 'stort antal kunder' i både Danmark og Sverige,

Mikkel Bardram siger til ITWatch, at målet for Frontavenue nu er vækst.

“Vi skal brede dem ud i den del af markedet, de ikke er i endnu, samt til Norge og Sverige, hvor vi satser kraftigt i EG. De kan komme ind i mange af de selskaber, vi i dag sælger andre løsninger til,” siger han.

Norske Easyupdate står bag et booking- og kassesystem målrettet norske frisørsaloner. Det er et område, som EG allerede er inde på - herhjemme med løsningen Hairtools.

EG har i de seneste par år købt en hel række primært mindre it-selskaber, der hver især er specialiserede dybt ind i specifikke branche-områder. Det er passer til EG's strategi om at kunne levere en meget bred vifte af branchespecifikke software-løsninger til forskellige vertikaler.

EG købte i 2020 blandt andet en stor uddannelsesplatform af DXC Technology, Taastrup-selskabet Sigma Estimates, københavnske Capto med 20 ansatte, A-Data, norske Hano og norske Holte. Tidligere har EG købt CalWin og SonLinc.

Læs også:

EG køber endnu en dansk software-virksomhed: Opretter ny forretningsenhed

EG opkøber uddannelsesplatform af DXC: Klar til at satse på nyt branche-område

EG køber Taastrup-selskabet Sigma Estimates i stor it-satsning rettet mod byggebranchen

EG køber specialist-firma i Odense: Direktør og medarbejdere følger med over i EGPremium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.