Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Milestone Systems omsætning ramte muren under corona

Hos danske Milestones Systems havde man forventet en større vækst i 2020, men alligevel er selskabets direktør tilfredshed med resultaterne i corona-året.

Danske Milestone Systems, der udvikler software til overvågningskameraer, oplevede i 2020 en tilbagegang i omsætning på én procent i forhold til 2019, og dermed blev en stime af regnskaber med omsætningsvækst stoppet.

Det skriver Børsen.

Således kommer Milestone Systems ud af 2020 med en på 1,02 milliarder kroner, mens resultatet før skat lander på 53,6 millioner kroner, hvilket er et fald på 44,7 millioner kroner i forhold til 2019.

Ifølge Milestone Systems administrerende direktør Thomas Jensen har både den faldende dollarkurs og corona-pandemien spillet ind på resultatet.

”Vi havde forventet en større vækst i 2020, som pandemien selvfølgelig havde indflydelse på. Jeg synes til gengæld, at vi er kommet godt ud af året. Vi fastholder vores toplinje og vores mål på bundlinjen, samtidig med at vi har formået at øge vores investeringer i R & D med 11 pct. samt sagt velkommen til 69 medarbejdere,” siger Thomas Jensen til Børsen.

Læs også: Ny topdirektør for Milestone blev udvalgt i et felt af 18 kandidater: Derfor fik han jobbet som topchef for milliard-forretningen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere