Artikel top billede

Stifterne af det danske betting-selskab Better Collective er nu officielt milliardærer

Danske Better Collective stormer frem, og nu kan stifterne kalde sig milliardærer, viser nyt regnskab.

Better Collective oplever en særdeles solid vind i sejlene.

Aktien er steget 250 procent det seneste år, og derved kan de to danske stiftere, Jesper Søgaard og Christian Dam Kirk Rasmussen fra Viborg, nu officielt kalde sig for milliardører.

Det skriver Finans.

Milliardærtitlen er blevet officielt efter, at Jesper Søgaards personlige holdingselskab har udgivet årsregnskab for 2020. Her opgøres værdien fra aktieandele i selskabet.

I 2020 blev overskuddet mere end tredoblet og endte på 673 millioner kroner. Hans bogførte egenkapital lyder nu på 1,4 milliarder kroner.

"Det er et tilfredsstillende resultat, der er trukket op af en positiv udvikling i Better Collective-aktien," siger Jesper Søgaard i forbindelse med regnskabet, skriver Finans.

Årsregnskabet for Christian Dam Kirks holdingselskab er endnu ikke offentliggjort.

Største opkøb nogensinde

Stifterne, der har gået i gymnasiet sammen, gik fuld tid på Better Collective-projektet tilbage i 2009 efter at have kørt det som et hobbyprojekt en årrække.

De senste år har sportsbetting-mediet, der er børsnoteret i Sverige, udviklet sig hastigt.

Selskabet foretog det mest signifikante træk forrige uge, hvor Better Collective kunne offentliggøre opkøbet af det amerikanske The Action Network.

Her lagde Better Collective 240 millioner dollar, svarende til halvanden milliard kroner, på bordet for det amerikanske selskab, der blev stiftet for få år siden.

Ifølge Better Collective er The Action Network meget hurtigt blevet det sted, som amerikanske sportfans søger hen.

De tre hovedmedier - Action Network, Action Labs og Fantasy Labs - anvendes af millioner af amerikanere til at få nyheder og analyser om sport, sammenligne odds fra spiludbydere og lignende.

Action Network - der har omkring 100 medarbejdere og hovedkvarter i New York - har desuden såkaldte affiliate-aftaler med store amerikanske spiludbydere, der betaler for at skaffe brugere til dem.

“The Action Networks forretning er vokset hastigt siden lanceringen og forventer en omsætning på godt 40 millioner dollar i 2021 - en stigning på mere end 100 procent sammenlignet med 2020,” lød det fra Better Collective i forbindelse med opkøbet.

Læs også:

Betting-selskabet Better Collective tilbage med tårnhøje vækstrater efter hårdt corona-år

Spillelystne danskere giver Better Collective medvind efter coronanedtur

Better Collective opkøber konkurrent for trecifret millionbeløb

Aflysninger af sportevents rammer danske Better Collective hårdt: Gør klar til opkøb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.