Artikel top billede

(Foto: Thomas Tolstrup)

Stifterne af det danske betting-selskab Better Collective er nu officielt milliardærer

Danske Better Collective stormer frem, og nu kan stifterne kalde sig milliardærer, viser nyt regnskab.

Better Collective oplever en særdeles solid vind i sejlene.

Aktien er steget 250 procent det seneste år, og derved kan de to danske stiftere, Jesper Søgaard og Christian Dam Kirk Rasmussen fra Viborg, nu officielt kalde sig for milliardører.

Det skriver Finans.

Milliardærtitlen er blevet officielt efter, at Jesper Søgaards personlige holdingselskab har udgivet årsregnskab for 2020. Her opgøres værdien fra aktieandele i selskabet.

I 2020 blev overskuddet mere end tredoblet og endte på 673 millioner kroner. Hans bogførte egenkapital lyder nu på 1,4 milliarder kroner.

"Det er et tilfredsstillende resultat, der er trukket op af en positiv udvikling i Better Collective-aktien," siger Jesper Søgaard i forbindelse med regnskabet, skriver Finans.

Årsregnskabet for Christian Dam Kirks holdingselskab er endnu ikke offentliggjort.

Største opkøb nogensinde

Stifterne, der har gået i gymnasiet sammen, gik fuld tid på Better Collective-projektet tilbage i 2009 efter at have kørt det som et hobbyprojekt en årrække.

De senste år har sportsbetting-mediet, der er børsnoteret i Sverige, udviklet sig hastigt.

Selskabet foretog det mest signifikante træk forrige uge, hvor Better Collective kunne offentliggøre opkøbet af det amerikanske The Action Network.

Her lagde Better Collective 240 millioner dollar, svarende til halvanden milliard kroner, på bordet for det amerikanske selskab, der blev stiftet for få år siden.

Ifølge Better Collective er The Action Network meget hurtigt blevet det sted, som amerikanske sportfans søger hen.

De tre hovedmedier - Action Network, Action Labs og Fantasy Labs - anvendes af millioner af amerikanere til at få nyheder og analyser om sport, sammenligne odds fra spiludbydere og lignende.

Action Network - der har omkring 100 medarbejdere og hovedkvarter i New York - har desuden såkaldte affiliate-aftaler med store amerikanske spiludbydere, der betaler for at skaffe brugere til dem.

“The Action Networks forretning er vokset hastigt siden lanceringen og forventer en omsætning på godt 40 millioner dollar i 2021 - en stigning på mere end 100 procent sammenlignet med 2020,” lød det fra Better Collective i forbindelse med opkøbet.

Læs også:

Betting-selskabet Better Collective tilbage med tårnhøje vækstrater efter hårdt corona-år

Spillelystne danskere giver Better Collective medvind efter coronanedtur

Better Collective opkøber konkurrent for trecifret millionbeløb

Aflysninger af sportevents rammer danske Better Collective hårdt: Gør klar til opkøb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere