Artikel top billede

Airbnb-rival med dansk stifter får tilført 300 millioner kroner

Airbnb-rivalen Holidu, der er stiftet af danske Rasmus Porsgaard, har siden 2014 hentet i alt 700 millioner kroner i venturekapital.

Den tyske feriebolig-portal Holidu, der har danske Rasmus Porsgaard som medstifter, henter 300 millioner kroner i en ny kapitalrunde. Det skriver Finans.

Dermed har Holidu siden stiftelsen i 2014 hentet i alt 700 millioner kroner i venturekapital.

Holidu er en portal, der ligesom Airbnb gør det muligt at udleje boliger digitalt, men Holidu har dog specialiseret sig i sommerhuse og andre typer ferieboliger.

Det er kapitalfonden 83north, der har ledet den nye kapitalrunde, men eksisterende investorer som Prime Ventures, EQT ventures, Coparion, Senovo, Kees Koolen, Lios Ventures og Chris Hitchen har også deltaget.

”Vi er snart syv år inde i den her rejse mod at tilbyde det bedste produkt til rejsende og ejere, men vi er langt fra færdige. Der er stadig så mange områder, hvor vi kan fortsætte med at forbedre oplevelsen for alle. I bund og grund vil vi sikre os at alle kan finde den perfekte bolig eller sommerhus til deres ferie og at gøre søgningen og bookingen en god oplevelse,” siger Rasmus Porsgaard ifølge Finans.

Rasmus Porgaard stiftede i 2014 Holidu sammen med de to tyske brødre Johannes og Michael Siebers, og selskabet har i dag hovedkvarter i München.

På trods af coronakrisen var Holidu ifølge Finans profitabel i 2020 og har mere end 27 millioner besøgende.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Data Governance Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service line Specialist – Integrated Digital Engineering

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Experienced SAP Finance Consultant – Digital
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere