Artikel top billede

Airbnb-rival med dansk stifter får tilført 300 millioner kroner

Airbnb-rivalen Holidu, der er stiftet af danske Rasmus Porsgaard, har siden 2014 hentet i alt 700 millioner kroner i venturekapital.

Den tyske feriebolig-portal Holidu, der har danske Rasmus Porsgaard som medstifter, henter 300 millioner kroner i en ny kapitalrunde. Det skriver Finans.

Dermed har Holidu siden stiftelsen i 2014 hentet i alt 700 millioner kroner i venturekapital.

Holidu er en portal, der ligesom Airbnb gør det muligt at udleje boliger digitalt, men Holidu har dog specialiseret sig i sommerhuse og andre typer ferieboliger.

Det er kapitalfonden 83north, der har ledet den nye kapitalrunde, men eksisterende investorer som Prime Ventures, EQT ventures, Coparion, Senovo, Kees Koolen, Lios Ventures og Chris Hitchen har også deltaget.

”Vi er snart syv år inde i den her rejse mod at tilbyde det bedste produkt til rejsende og ejere, men vi er langt fra færdige. Der er stadig så mange områder, hvor vi kan fortsætte med at forbedre oplevelsen for alle. I bund og grund vil vi sikre os at alle kan finde den perfekte bolig eller sommerhus til deres ferie og at gøre søgningen og bookingen en god oplevelse,” siger Rasmus Porsgaard ifølge Finans.

Rasmus Porgaard stiftede i 2014 Holidu sammen med de to tyske brødre Johannes og Michael Siebers, og selskabet har i dag hovedkvarter i München.

På trods af coronakrisen var Holidu ifølge Finans profitabel i 2020 og har mere end 27 millioner besøgende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.