Artikel top billede

Streaming: Bureaukraterne stiller Asgårds snydepels til regnskab

Halvguden Loke har snydt, svindlet og myrdet sig vej gennem talrige Marvelfilm, men det værste er alligevel alt det rod, han har lavet i universets tidslinje. Se mere i Loki, der får premiere på Disney+ den 9. juni.

Hvis man har læst Peter Madsens klassiske tegneserie Valhalla eller lyttet efter, da der blev undervist i nordisk mytologi i folkeskolen, så ved man allerede et og andet om halvguden Loke.

Har man yderligere set et par af de nyere Marvel-film vil man være klar over, at han er en decideret skidt karl, men også en svært underholdende én af slagsen.

Så det er kun ret og rimeligt, at Disney og Marvel Studios nu giver Asgårds snydepels sin helt egen serie, heldigvis stadig med Tom Hiddleston i hovedrollen.

Loki – som jo er hans angelsaksiske navn – består af seks afsnit og har premiere på Disney+ den 9. juni.

Serien foregår efter begivenhederne i Avengers Endgame, hvor en betydelig del af universets indbyggere vendte tilbage efter at have tilbragt nogle år i intetheden som en slags rodløse elementarpartikler.

Men det behøver man ikke at have 100% styr på. For det er nok at vide, at Loke bærer en stor del af ansvaret for talrige tidsspring, vildspor, parallelforløb og generelt roderi med universets kronologi gennem de senere års Marvelfilm.

Men nu går den altså ikke længere, mener den bureaukratiske organisation Time Variance Authority (TVA).

De har til opgave at sørge for at tiden flyder som tiden skal, og i Loki tvinger den grå TVA-papirnusser Mobius M. Mobius (Owen Wilson) derfor den genstridige halvgud til at hjælpe med at rette tiden ud og sørge for, at universet atter bringes i vater.

Det ser – baseret på traileren her – ud til at blive en underholdende omgang, og det skulle da også bare mangle.

Disney+ har trods alt allerede en imponerende historik på seriefronten med velfungerende titler som WandaVision, The Mandalorian og The Falcon & The Winter Soldier, så Loki har noget at leve op til.

Titel: Loki (serie i seks afsnit) / Premiere på Disney+ 9. juni
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.