Artikel top billede

Coronapas og Sundhedskortet er danskernes mest downloadede apps - er Rejsekortet den næste?

Coronapas og det digitale Sundhedskort er for tiden de mest downloadede apps til danskernes mobiltelefoner. Hvad er det, som disse apps kan, siden de er så populære - og hvad er den næste store offentlige app? Få svaret i denne episode af Inde i maskinen.

Coronapas og det digitale Sundhedskort er for tiden de mest downloadede apps til danskernes mobiltelefoner.

Hvad er det, som disse apps kan, siden de er så populære? Computerworlds redaktør for digital forretningsudvikling og innovation, Jacob Wittorff, har fulgt sagen og downloadet begge apps.

I denne episode af Inde i Maskinen kan du både høre hans vurdering samt hans forklaring på business casen for de offentlige apps - og om der overhovedet er en?

I episoden kommer vi desuden ind på, hvorfor det ofte udskældte Rejsekort måske er den næste digitale storsatsning.

Og selvom cloud-teknologi efterhånden har mange år på bagen, så er det et område, som man aldrig kan blive for klog på.

Computerworlds strategi- og ledelsesredaktør, Jakob Schjoldager, har samlet de dyrekøbte erfaringer fra både leverandører og kunder - og har tre gode råd med fra eksperterne.

Det handler blandet andet om vigtigheden af en klar strategi, hvorfor en exit-strategi er velset, og hvor meget compliance/Schrems II fylder for tiden.

Vært på denne episode er chefredaktør Lars Jacobsen.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her
Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.