Artikel top billede

(Foto: official_white_house_photo / shealah_craighead)

Trump udelukket fra Facebook i to år

Tidligere amerikansk præsident Donald Trump er udelukket fra det sociale medie i to år.

I to år er den tidligere amerikanske præsident Donald Trump udelukket fra at bruge Facebook.

Det oplyser den sociale mediegigant fredag.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at Facebooks tilsynsorgan, ’the oversight board’, med blandt andet forhenværende statsminister Helle Thorning i en hovedrolle i maj, blokeringen af præsidenten var på sin plads.

Blokeringen af Donald Trump skete efter urolighederne i og omkring den amerikanske kongres, som resulterede i fire dødsfald heriblandt en politimand.

Forlængelsen af Donald Trumps suspendering ventes at sætte nye retningslinjer for, hvordan Facebook vil tackle lignende situationer i fremtiden.

Ind til videre skal udelukkelsen af Donald Trump vurderes igen om et år, og den kan blive ophævet, hvis "risikoen mod den offentlige sikkerhed er aftaget."

Omvendt forholder Facebook sig retten til at forlænge restriktionerne, hvis der "fortsat er en alvorlighed mod den offentlige sikkerhed."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere