Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Nyhedsmedier, websteder og regering på vej tilbage online efter kæmpe nedbrud

Internettets giganter kommer drypvist tilbage efter kæmpe nedbrud.

Efter tirsdagens gigantiske nedbrud er de velbesøgte westeder for en lang række medier, nyhedsbureauer, sociale platforme og sågar den britiske regerings så småt på vej tilbage en efter en.

Platformene, der talte alt mellem Reddit, Amazon, CNN, Paypal, Spotify, New York Times, Bloomberg, the Guardian og her hjemme TV2 og Kristeligt Dagblad, oplevede problemer over et tidsspænd fra få minutter til omkring en time.

Det skriver Reuters.

Grunden til det kollektive nedbrud findes hos indholdsleveringsnetværket Fastly, der står for det digitale vedligeholdet af alle disse tjenesterne.

De melder ud, at "problemet er blevet identificeret, og en løsning er blevet anvendt. Kunder kan opleve øget oprindelsesbelastning, når de globale tjenester vender tilbage."

Alternqative måder at nå brugerne

For den korte nedetid blev nyhedsmedierne, der blev ramt kreative i deres metoder for at komme ud til læserne og rapportere om selv samme nedbrud.

Bland andet tyede the Verge til Google Docs for at rapportere nyheder, mens the Guardian startede en Twitter-tråd for at rapportere om problemerne.

Næsten 21.000 Reddit-brugere nåede at rapportere problemer med den sociale medieplatform, mens mere end 2.000 brugere rapporterede problemer med Amazon, ifølge Downdetector.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.