Artikel top billede

Nyhedsmedier, websteder og regering på vej tilbage online efter kæmpe nedbrud

Internettets giganter kommer drypvist tilbage efter kæmpe nedbrud.

Efter tirsdagens gigantiske nedbrud er de velbesøgte westeder for en lang række medier, nyhedsbureauer, sociale platforme og sågar den britiske regerings så småt på vej tilbage en efter en.

Platformene, der talte alt mellem Reddit, Amazon, CNN, Paypal, Spotify, New York Times, Bloomberg, the Guardian og her hjemme TV2 og Kristeligt Dagblad, oplevede problemer over et tidsspænd fra få minutter til omkring en time.

Det skriver Reuters.

Grunden til det kollektive nedbrud findes hos indholdsleveringsnetværket Fastly, der står for det digitale vedligeholdet af alle disse tjenesterne.

De melder ud, at "problemet er blevet identificeret, og en løsning er blevet anvendt. Kunder kan opleve øget oprindelsesbelastning, når de globale tjenester vender tilbage."

Alternqative måder at nå brugerne

For den korte nedetid blev nyhedsmedierne, der blev ramt kreative i deres metoder for at komme ud til læserne og rapportere om selv samme nedbrud.

Bland andet tyede the Verge til Google Docs for at rapportere nyheder, mens the Guardian startede en Twitter-tråd for at rapportere om problemerne.

Næsten 21.000 Reddit-brugere nåede at rapportere problemer med den sociale medieplatform, mens mere end 2.000 brugere rapporterede problemer med Amazon, ifølge Downdetector.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere