Artikel top billede

Nyhedsmedier, websteder og regering på vej tilbage online efter kæmpe nedbrud

Internettets giganter kommer drypvist tilbage efter kæmpe nedbrud.

Efter tirsdagens gigantiske nedbrud er de velbesøgte westeder for en lang række medier, nyhedsbureauer, sociale platforme og sågar den britiske regerings så småt på vej tilbage en efter en.

Platformene, der talte alt mellem Reddit, Amazon, CNN, Paypal, Spotify, New York Times, Bloomberg, the Guardian og her hjemme TV2 og Kristeligt Dagblad, oplevede problemer over et tidsspænd fra få minutter til omkring en time.

Det skriver Reuters.

Grunden til det kollektive nedbrud findes hos indholdsleveringsnetværket Fastly, der står for det digitale vedligeholdet af alle disse tjenesterne.

De melder ud, at "problemet er blevet identificeret, og en løsning er blevet anvendt. Kunder kan opleve øget oprindelsesbelastning, når de globale tjenester vender tilbage."

Alternqative måder at nå brugerne

For den korte nedetid blev nyhedsmedierne, der blev ramt kreative i deres metoder for at komme ud til læserne og rapportere om selv samme nedbrud.

Bland andet tyede the Verge til Google Docs for at rapportere nyheder, mens the Guardian startede en Twitter-tråd for at rapportere om problemerne.

Næsten 21.000 Reddit-brugere nåede at rapportere problemer med den sociale medieplatform, mens mere end 2.000 brugere rapporterede problemer med Amazon, ifølge Downdetector.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere