Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Dansk bank åbner for handel med kryptovalutaer i morgen: "Vi har set en meget stor interesse"

Fra i morgen kan du handle med bitcoin, ethereum og litecoin via en dansk bankplatform.

Som den første bank i Danmark vil Saxo Bank nu give kunderne mulighed for at handle med kryptovalutaer.

Banken oplyser, at der vil blive åbnet for, at de danske kunder kan handle med krypovaluta i morgen, tirsdag 22. juni.

I første omgang vil det være muligt at handle med bitcoin, ethereum, og litecoin, men banken oplyser, at den muligvis vil åbne op for endnu flere valutaer på et senere tidspunkt.

For at handle med kryptovalutaer kræver det normalt en særlig wallet-app, men Saxo Banks løsning gør det muligt at handle direkte fra selskabets handelsplatform.

”Vi har som en af de første banker udviklet en løsning, der giver vores kunder adgang til de mest populære kryptovalutaer direkte fra vores handelsplatform på en fleksibel, reguleret og sikker måde,” siger Johannes Rovsing, nordisk direktør i Saxo Bank, ifølge pressemeddelelsen.

En af de første banker

Saxo Bank oplyser selv i pressemeddelelsen, at den er en af de første banker i verden, der lancerer et produkt af denne type.

Det sker ifølge Saxo Bank på grund af stor interesse fra kundernes side.

”Vi har set en meget stor interesse for kryptovalutaer efterhånden som aktivklassen er modnet, og flere både private og institutionelle investorer nu også ser mod kryptovalutaer, når de skal diversificere porteføljen,' lyder det fra Johannes Rovsing.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere