Artikel top billede

Dansk bank åbner for handel med kryptovalutaer i morgen: "Vi har set en meget stor interesse"

Fra i morgen kan du handle med bitcoin, ethereum og litecoin via en dansk bankplatform.

Som den første bank i Danmark vil Saxo Bank nu give kunderne mulighed for at handle med kryptovalutaer.

Banken oplyser, at der vil blive åbnet for, at de danske kunder kan handle med krypovaluta i morgen, tirsdag 22. juni.

I første omgang vil det være muligt at handle med bitcoin, ethereum, og litecoin, men banken oplyser, at den muligvis vil åbne op for endnu flere valutaer på et senere tidspunkt.

For at handle med kryptovalutaer kræver det normalt en særlig wallet-app, men Saxo Banks løsning gør det muligt at handle direkte fra selskabets handelsplatform.

”Vi har som en af de første banker udviklet en løsning, der giver vores kunder adgang til de mest populære kryptovalutaer direkte fra vores handelsplatform på en fleksibel, reguleret og sikker måde,” siger Johannes Rovsing, nordisk direktør i Saxo Bank, ifølge pressemeddelelsen.

En af de første banker

Saxo Bank oplyser selv i pressemeddelelsen, at den er en af de første banker i verden, der lancerer et produkt af denne type.

Det sker ifølge Saxo Bank på grund af stor interesse fra kundernes side.

”Vi har set en meget stor interesse for kryptovalutaer efterhånden som aktivklassen er modnet, og flere både private og institutionelle investorer nu også ser mod kryptovalutaer, når de skal diversificere porteføljen,' lyder det fra Johannes Rovsing.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.