Artikel top billede

(Foto: Fotograf Ricky John Molloy / RICKY JOHN MOLLOY)

Undervisningsportalen Clio henter ny direktør fra spil-branchen

Lidt mere end en måned er der gået, siden Clios forrige direktør forlod virksomheden, der udvikler og sælger digitale læremidler til børn. Nu har Clio hentet ny profil ind, som kommer med en baggrund i Dansk Lotteri Spil.

Tech-virksomheden Clio, der står bag en digital undervisningsportal til danske grundskoler, har fået Pernille Wendel Mehl i folden som ny administrerende dirktør.

Hun afløser dermed Jesper Eiby Christoffersen på posten, som fratrådte i maj efter tre år i jobbet.

Pernille Wendel Mehl kommer til Clio fra en stilling som administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, hvor hun har spillet en stor rolle i Danske Spils digitale transformation.

Og det er netop denne erfaring med at udnytte de digitale muligheder, der har stillet hende som den bedste kandidat til posten, siger Jan Lund, bestyrelsesformand hos Clio.

"Pernille er måske en af de stærkeste digitale ledere i Danmark i øjeblikket, og jeg er utrolig begejstret for det scoop, vi har lavet ved at hente hende til Clio," lyder det fra formanden.

Mehl startede sin karriere i GN Store Nord i 1994 og har siden haft forskellige marketingpositioner i Schulstad Frost og Orkla Foods, før hun blev CEO i BBDO Denmark i 2010, og altså senest direktør hos Danske Lotteri Spil i 2014.

Pernille Wendel Mehl tiltræder i Clio i efteråret 2021.