Artikel top billede

Undervisningsportalen Clio henter ny direktør fra spil-branchen

Lidt mere end en måned er der gået, siden Clios forrige direktør forlod virksomheden, der udvikler og sælger digitale læremidler til børn. Nu har Clio hentet ny profil ind, som kommer med en baggrund i Dansk Lotteri Spil.

Tech-virksomheden Clio, der står bag en digital undervisningsportal til danske grundskoler, har fået Pernille Wendel Mehl i folden som ny administrerende dirktør.

Hun afløser dermed Jesper Eiby Christoffersen på posten, som fratrådte i maj efter tre år i jobbet.

Pernille Wendel Mehl kommer til Clio fra en stilling som administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, hvor hun har spillet en stor rolle i Danske Spils digitale transformation.

Og det er netop denne erfaring med at udnytte de digitale muligheder, der har stillet hende som den bedste kandidat til posten, siger Jan Lund, bestyrelsesformand hos Clio.

"Pernille er måske en af de stærkeste digitale ledere i Danmark i øjeblikket, og jeg er utrolig begejstret for det scoop, vi har lavet ved at hente hende til Clio," lyder det fra formanden.

Mehl startede sin karriere i GN Store Nord i 1994 og har siden haft forskellige marketingpositioner i Schulstad Frost og Orkla Foods, før hun blev CEO i BBDO Denmark i 2010, og altså senest direktør hos Danske Lotteri Spil i 2014.

Pernille Wendel Mehl tiltræder i Clio i efteråret 2021.Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.