Artikel top billede

Fire kommuner går sammen om indkøb af nyt ERP-system

Fire kommuner i Region Syddanmark går i fælles udbud om indkøb af nyt standard økonomi- og lønsystem som en service.

Fire kommuner i Region Syddanmark - Assens, Kerteminde, Langeland og Nordfyn - går nu i fælles udbud om at anskaffe sig nyt ERP-system, der skal leveres som en service.

Ordren er estimeret til op imod 65 millioner kroner og indebærer indkøb af et nyt standard økonomi- og lønsystem til kommunerne.

Det fremgår af en netop udsendt udbudsbekendtgørelse.

De nye systemer skal blandt andet sikre en mere ensartet it-understøttelse kommunerne imellem og øge mulighederne for at samarbejde om anvendelse og administration af it-løsninger.

Tre af kommunerne planlægger at tage de nye systemer i brug 1. januar 2023, mens en kommuner først skal overgå året efter i 2024.

Opgaven har en varighed på seks år, og der er frist for modtagelse af bud eller ansøgning om deltagelse 17. august 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere