Artikel top billede

Steve Ballmers formue runder 100 milliarder dollar som den blot niende i verden: Her er de ni medlemmer af ‘The $100 Billion Club’

Tidligere Microsoft-topchef Steve Ballmers formue er vokset markant i det seneste år. Nu bliver den blot niende person i verden, der ejer mere end 100 milliarder dollar. Larry Ellison er meget tæt på at blive nummer 10.

Den tidligere administrerende direktør for Microsoft, Steve Ballmer, bliver den blot niende person i verden, der er god for mere end 100 milliarder dollar.

Steve Ballmer er den største enkelt-aktionær i Microsoft, som han ejer omkring 330 millioner aktier i.

Microsoft har solid medvind i sejlene i disse år, og det har smittet markant af på selskabets markedsværdi, der fornylig rundede to billioner dollar.

Fremgangen betyder, at Steve Ballmers formue er blevet mere end 20 milliarder dollar større i det seneste år, hvor den altså nu runder den magiske grænse på 100 milliarder dollar.

65-årige Steve Ballmer var CEO for Microsoft indtil 2014, hvor han overlod tøjlerne til Satya Nadella, der har ombygget det mægtige selskab til i dag at være blandt de mest toneangivende indenfor cloud computing og enterprise-løsninger.

Larry Ellison er tæt på

Mens Steve Ballmer nu bliver niende medlem af det, som Bloomberg kalder for ‘The $100 Billion Club’ er Oracle-direktør Larry Ellison ganske tæt på at blive nummer 10.

Larry Ellison er nemlig i dag blot en milliard dollar fra at runde 100 milliarder dollar i personlig formue.

Ifølge Bloomberg er de ni medlemmer af ‘The $100 Billion Club’ blevet enorme 245 milliarder dollar rigere tilsammen siden nytår.

Kun tre af de ni rigmænd har ikke skabt deres formuer på it (og måske endda kun to, da Elon Musks formue blev grundlagt med PayPal)

Listen er:

1) Jeff Bezos, Amazon: God for 212,1 milliarder dollar.

2) Elon Musk, Tesla: God for 177,2 milliarder dollar.

3) Bernard Anault, Christian Dior og LVMH: God for 169,4 milliarder dollar.

4) Bill Gates, Microsoft: God for 148,3 milliarder dollar..

5) Mark Zuckerberg, Facebook: God for 130,4 milliarder dollar.

6) Larry Page, Alphabet/Google: God for 115,4 milliarder dollar.

7) Sergey Brin, Alphabet/Google: God for 111,5 milliarder dollar.

8) Warren Buffet, Berkshire Hathaway: God for 101,5 milliarder dollar.

9) Steve Ballmer, Microsoft: God for 100,5 milliarder dollar.

Runner-up: Larry Ellison, Oracle: God for 98,6 milliarder dollar.