Artikel top billede

Broadcoms kæmpe opkøb af SAS Institute går i vasken

Broadcom er alligevel ikke på trapperne med et milliardopkøb af den amerikanske softwarevirksomhed SAS Institute.

Broadcoms plan om et kæmpe opkøb af SAS Institute til op imod 126 milliarder kroner er for nu brudt sammen.

Forhandlinger er afsluttet efter, at grundlæggerne af SAS Institute tilsyneladende har skiftet holdning om et salg til chipkæmpen Broadcom.

Sådan skriver Wall Street Journal - selvsamme medie, der fornyeligt rapporterede, at et salg af SAS Institute var nærtforestående.

Ifølge kilder tæt på processen er medstifterne af SAS Institute, Jim Goodnight og John Sall, som også stadig driver selskabet, vendt på en tallerken og besluttet alligevel ikke at sælge virksomheden til Broadcom.

Det er uklart, om årsagen kan skyldes andre bejlere.

Broadcom har sat sig tungt på en bred vifte af halvleder- og infrastruktursoftwareprodukter, men er over de seneste år for alvor begyndt at udvide sin software-forretning.

I 2018 indgik han en aftale på cirka 19 milliarder dollars om at købe softwarefirmaet CA Technologies, tidligere Computer Associates.

Og det følgende år købte Broadcom Symantec Corps enterpriseforretning for cirka 10,7 milliarder dollar.

Broadcoms direktør, Hock Tan, har ifølge Wall Street Journal tidligere på året udtalt, at selskabet ville se på tilbagekøb og muligvis tilbagebetaling af gæld, hvis der ikke bliver eksekveret yderligere opkøb inden regnskabsårets afslutning.

Det slutter typisk i slutningen af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november.Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.