Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Bezos har fundet sit sidste holdmedlem til sin tur ud i rummet: Rumturisten er kun 18 år

En 18-årig fysikstuderende tager den sidste plads i Jeff Bazos' rumkapsel, der skal løfte den fire personers store civil-besætning mere end 100 kilometer over jordens overflade.

En auktion om det sidste sæde i Jeff Bezos' rumkapsel New Shepard, som er bygget af hans rumfartselskab Blue Origin, er netop afsluttet.

Det bliver den kun 18-årige fysikstuderende Oliver Daemen, der indtager den sidste plads i rumkapslen, der i slutningen af juli vil tage sin besætning med på sin første officielle rumrejse for rumturister.

Oprindeligt var det eggentligt en anden, der skulle have Daemens plads, men vedkommende, hvis navn ikke er kendt af offentligheden, droppede ud af projektet på grund af "planlægningskonflikter", som det lød.

Vedkommende havde ellers betalt 28 millioner dollar - næsten 180 millioner danske kroner - for pladsen.

Oliver Daemen bliver således den yngste person nogensinde i rummet. Mens hans med-rejsende 82-årige Wally Funk bliver den ældste person i rummet nogensinde.

Oliver Daemen arbejder lige nu på at få sit pilotcertifikat og er klar til at gå på universitetet i Utrecht i Holland for at studere fysik og innovationsledelse i september.

Daemens far er CEO og grundlægger af investeringsadministrationsselskabet Joes Daemen.

Det er ham, der har betalt Oliver Daemens sæde, oplyser Blue Orgin. Virksomheden nægtede dog at fortælle, hvor meget der blev betalt for sædet.

"At flyve på New Shepard vil opfylde en livslang drøm for Oliver, der har været fascineret af rummet, månen og raketterne siden han var fire," skrev virksomheden i en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs