Artikel top billede

Facebook lukker for målrettet reklame til unge under 18 år

Det vil ikke længere være tilladt at målrette reklamer til Facebooks brugere under 18 år, lyder det fra den sociale mediegiant. Begrænsningen gælder også for Instagram.

Målrettede reklamer til unge under 18 år baseret på interesser eller aktivitet på internettet er som del af en række tiltag fra Facebook nu blevet lukket.

Det skriver Ritzau.

Begrænsningen vil gælde alle Facebooks platforme og dermed også Instagram.

Facebook oplyste om ændringen tirsdag som led i en række tiltag og i kølvandet på argumenter om, at yngre brugere ikke er klædt på til at forholde sig til målrettede reklamer.

Det vil dog fortsat være muligt at målrette reklamer på Facebook og Instagram efter alder, køn og lokation.

Ifølge Ritzau bliver der ingen ændringer i forhold til, de brugerdata Facebook indsamler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere