Artikel top billede

Microsoft planlægger krav til vaccination for tusindvis af ansatte, partnere og gæster

Der vil blive stillet krav til alle gæster på Microsofts kontorer i USA, lyder det.

Microsoft planlægger at kræve bevis på COVID-19-vaccination for alle medarbejdere, leverandører, partnere og gæster, der kommer ind i Microsoft-bygninger i USA fra september 2021.
Det skriver Zdnet.

Microsoft har desuden skubbet den tidligste dato for fuld åbning af sine amerikanske arbejdspladser tilbage til 4. oktober fra en ellers tidligere plan om fuld genåbning 7. september.

Flere amerikanske Microsoft-medarbejdere har allerede været på tilbage på Microsofts kontorer i Redmond, Washington i det mindste på deltid, fremgår det.

Microsoft vil tillade bestemte undtagelse til vaccine-kravet eksempelvis på grund af medicinske forhold.

Det fremgår ikke, hvordan Microsoft vil agere i Danmark, men selskabet oplyser, at det vil tage særlige lokale forhold til rundt om på Microsofts kontorer verden over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere