Artikel top billede

Microsoft planlægger krav til vaccination for tusindvis af ansatte, partnere og gæster

Der vil blive stillet krav til alle gæster på Microsofts kontorer i USA, lyder det.

Microsoft planlægger at kræve bevis på COVID-19-vaccination for alle medarbejdere, leverandører, partnere og gæster, der kommer ind i Microsoft-bygninger i USA fra september 2021.
Det skriver Zdnet.

Microsoft har desuden skubbet den tidligste dato for fuld åbning af sine amerikanske arbejdspladser tilbage til 4. oktober fra en ellers tidligere plan om fuld genåbning 7. september.

Flere amerikanske Microsoft-medarbejdere har allerede været på tilbage på Microsofts kontorer i Redmond, Washington i det mindste på deltid, fremgår det.

Microsoft vil tillade bestemte undtagelse til vaccine-kravet eksempelvis på grund af medicinske forhold.

Det fremgår ikke, hvordan Microsoft vil agere i Danmark, men selskabet oplyser, at det vil tage særlige lokale forhold til rundt om på Microsofts kontorer verden over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere