Artikel top billede

Qualcomm byder 29 milliarder kroner på svensk selskab: Stor budkrig i gang

En større budkrig er i gang om den svenske selskab Veoneer. Qualcomm melder sig ind i kampen med et bud på 4,6 milliarder dollar.

Chipproducent Qualcomm melder torsdag, at det har afgivet et bud på det svenske selskab Veoneer for 4,6 milliarder dollar svarende til knap 29 milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Veoneer, der leverer teknologi til bilindustrien, har allerede fået et bud fra canadiske Magna på knap 24 milliarder kroner, som blev accepteret af Veoneers bestyrelse

Med seneste bud har Qualcomm dog hævet den pris med 18,4 procent, og sendt Veoneer i tænkeboks.

Veoneer melder, at dets bestyrelse nu vil "evaluere forslaget fra Qualcomm i overensstemmelse med dets juridiske pligter og betingelserne i Magna-fusionsaftalen."

Qualcomm er udover den største producent af microchips til mobiltelefoner også aktiv inden for bilindustrien, og det er den del af forretning, Qualcomm håber at kunne styrke med købet.

"Efterhånden som bilindustrien fortsætter med at transformere sig, bliver det stadig vigtigere for bilproducenter at have en partner, der udvikler horisontale platforme, der driver innovation og muliggør konkurrence," lyder det fra Qualcomms CEO Cristiano Amon.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere