Artikel top billede

Salesforce springer ud som streamingtjeneste

Den amerikanske it-leverandør bevæger sig ind på et nyt marked, og lancerer en ny streamingtjeneste. Den nye service er målrettet erhvervskunder og kommer dermed ikke til at konkurrere med Netflix og Disney+.

Softwarevirksomheden Salesforve springer ud som streamingleverandør med sit eget originale indhold.

Den amerikanske it-virksomhed vil målrette den nye streamingtjeneste mod sine erhvervskunder, og den kommer til at levere erhvervsindhold på platformen.

Det skriver Reuters.

Tjenesten bliver lanceret på selskabets konference Dreamforce til september, oplyser Salesforce.

Salesforce kommer altså ikke til at tage kampen op med populære streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime. I stedet bevæger den amerikanske gigant sig ind på et nyt marked med live-indhold og podcast, der altså er rettet mod erhvervslivet.

Selskabet har bevæget sig ind på nye forretningsområder i løbet af de seneste måneder. Henover sommeren købte Salesforce samarbejdsplatformen Slack.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere