Artikel top billede

Salesforce gennemfører kæmpe opkøb af Slack

Så skulle den være juridisk god nok - Salesforce har gennemført sit enorme opkøb af Slack.

I en handel til svimlende 27,7 milliarder dollar, eller hvad der svarer til over 166 milliarder danske kroner, har CRM-kæmpen Salesforce nu gennemført sit enorme opkøb af den populære kommunikationsplatform Slack.

Salecesforce afgav købsbuddet på Slack tilbage i slutningen af 2020, og nu oplyser Salesforce så i en meddelelse, at handlen officielt er gennemført.

"Vi kunne ikke være mere begejstrede for at have Slack som en del af Salesforce-familien ved at kombinere den førende CRM-platform og den banebrydende digitale platform til arbejde overalt i verden," udtaler Marc Benioff, formand og administrerende direktør for Salesforce.

"Sammen vil Saleceforce og Slack skabe fremtiden for enterprise software og transformere måden alle arbejder på digitalt ved at arbejde hvor som helst i verden," fortsætter han.

Sammen vil Salesforce og Slack levere servicen 'Slack-First Customer 360,' der skal give virksomheder en enkelt kilde for deres forretning og en enkelt platform til at forbinde medarbejdere, kunder og partnere med hinanden og de apps, de bruger hver dag, alt sammen inden for deres eksisterende arbejdsgange, lyder det.

Kæmpe opkøb

Med det store beløb kan Salesforce se frem til den største handel i virksomhedens historie.

I 2019 købte Salesforce dataselskabet Tableau for 15 milliarder dollar og i 2018 blev softwareselskabet Mulesoft opkøbt for 6,5 milliarder dollar.

Slack har længe været en ombejlet tjeneste fra andre it-giganter. Allerede i 2017 gik der rygter om, at Amazon var klar til at byde ni milliarder dollar for Slack.

Slack gik første gang i luften i 2013, og selskabet er stiftet af Stewart Butterfield, der sammen med sin daværende hustru også har grundlagt fototjenesten Flickr, som de i 2005 solgte til Yahoo for 25 millioner dollar.
Premium
Morten Boel Sigurdsson forlader livsværket Omada efter 21 år - nu begynder nyt kapitel: "Det er nærmest berusende spændende"
Interview: Efter 21 år har Morten Boel Sigurdsson endegyldigt forladt Omada, som han selv var med til at stifte i 1999. Teltpælene i det amerikanske er rykket op, og han og familien er tilbage i Danmark. "Der er én årsag til, at jeg stopper nu," fortæller han.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.