Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazons Andy Jassy og andre tech-bosser kaldt til møde med Joe Biden i Det Hvide Hus

Sammen med en række andre topchefer skal Amazon-CEO Andy Jassy til møde med USA's præsident i Det Hvide Hus. Her skal diskuteres, hvordan private selskaber kan forbedre it-sikkerheden.

Amazons nyslåede CEO, Andy Jassy, skal nu gøre en række prominente tech-bosser selskab i Det Hvide Hus.

Joe Biden har nemlig indkaldt til et møde onsdag, hvor agendaen går på, hvordan private virksomheder kan højne it-sikkerheden, skriver Reuters.

Blandt de inviterede it-profiler findes Tim Cook, CEO i Apple og Satya Nadella, CEO i Microsoft. Topchefer fra Google og IBM er ligeledes inviteret.

Men gæstelisten dækker ike kun over tech-bosser. En række ledere fra banksektoren, heriblandt JPMorgan, og energi- og forsyningssektoren vil ligeledes deltage.

Tilbage i juli måned underskrev præsident Joe Biden et nationalt aktstykke, der udgør et nyt offentligt-privat initiativ, som skaber en fælles "præstationskontrol" omkring cybersikkerhed hos USA's mest kritiske virksomheder. Dette indebærer blandt andet vand- og elværker.

Denne opmærksomhed sker efter et række ødelæggende cyberangreb, der har lammet en række amerikanske virksomheder det seneste år.

Notatet kommer efter USA i år har været udsat for flere fatale angreb på betydningsfuld infrastruktur, så som olierørledningen Colonial Pipeline, som blev hacket og lagt ned tilbage i maj, og henlagde hele den amerikanske østkyst uden brændstof.

Dette skabte både panik i befolkningen og fik prisen på benzin til at stige i området.

Dertil kommer angrebet på kødproducenten JBS, hvis kødproduktion også efter et cyberangreb gik ned flere steder i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere