Artikel top billede

Amerikansk Hollywood-selskab investerer 66 millioner kroner i danske 5th Planet Games

Hollywood-selskabet Skybound Entertainment investerer 10,5 millioner dollar i det danske spilselskab 5th Planet Games.

Det amerikanske Hollywood-selskab Skybound Entertainment lægger 10,5 millioner dollar - omkring 66 millioner kroner - i den danske spiludvikler 5th Planet Games.

Med investeringen følger muligheden for at udvikle spil, som læner sig op af den betydelige vifte af film, serier, universer og lignende, som det amerikanske selskab i dag har rettighederne til.

Det gælder ikke mindst kæmpesucceserne The Walking Dead og Invisible, meddeler selskaberne.

Bestyrelsesmedlem i 5th Planet Games, Henrik Nielsen, peger på, at investeringen giver det danske selskab mulighed for at udvikle egne universer, ligesom spiludviklerne får ‘adgang til Skybounds massive katalog af historier og universer,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere