Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amerikansk Hollywood-selskab investerer 66 millioner kroner i danske 5th Planet Games

Hollywood-selskabet Skybound Entertainment investerer 10,5 millioner dollar i det danske spilselskab 5th Planet Games.

Det amerikanske Hollywood-selskab Skybound Entertainment lægger 10,5 millioner dollar - omkring 66 millioner kroner - i den danske spiludvikler 5th Planet Games.

Med investeringen følger muligheden for at udvikle spil, som læner sig op af den betydelige vifte af film, serier, universer og lignende, som det amerikanske selskab i dag har rettighederne til.

Det gælder ikke mindst kæmpesucceserne The Walking Dead og Invisible, meddeler selskaberne.

Bestyrelsesmedlem i 5th Planet Games, Henrik Nielsen, peger på, at investeringen giver det danske selskab mulighed for at udvikle egne universer, ligesom spiludviklerne får ‘adgang til Skybounds massive katalog af historier og universer,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere