Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Photo by Erik Mclean on Unsplash

Streaminggigant på vej med helt ny tjeneste i Danmark - får premiere 26. oktober

Amerikanske HBO sender tjenesten HBO Nordic på pension, men selskabet er klar med en afløser, der kommer til at tilbyde meget mere indhold til danskerne, lover selskabet.

Den amerikanske streamingigant HBO lancerer snart en ny tjeneste i Danmark.

Det sker ifølge Børsen 26. oktober, hvor HBO Nordic bliver forvandlet til tjenesten HBO Max, som i maj sidste år blev lanceret i USA.

Ifølge HBO vil den nye tjeneste både give brugerne en forbedret brugerflade og forbedret indhold.

“Kunderne kommer til at opleve en helt anden service både i forhold til det visuelle, men også i forhold til produktfladen hvor vi beholder alt det nuværende og samtidigt tilføjer meget mere indhold,” siger Christina Sulebakk, direktør for HBO i Europa, til Børsen.

Meget mere indhold

Den nye tjeneste får blandt andet adgang til indhold fra produktionsselskabet Warner Brothers og sidste år skev Ekstra Bladet, at HBO Max vil komme til at tilbyde dobbelt så meget indhold som HBO Nordic.

Christina Sulebakk oplyser også til Børsen, at HBO Max vil komme til at tilbyde mere lokalt indhold, og i forbindelse med lanceringen af den nye tjeneste vil selskabets første danske serie, Kamikaze, også få premiere.

Kampen på det danske streamingmarked er benhård, og ifølge Børsen er Netflix fortsat den dominerende spiller på det danske marked, mens Disney på knap et år er kommet ud i 29 procent af de danske husstande.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Det hele begyndte med Microsofts Clippy, men i de kommende år truer ny trend med at forandre internettet “Det bliver fuldstændig styret af kunstig intelligent“
Den første generation af internettet var baseret på, at du skulle tænke og pege, men i fremtiden kommer det til at handle om en dialog mellem mennesker og maskine, spår Henrik Fabrin, der er stifter af botvirksomheden Certainly.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.