Artikel top billede

Photo by Erik Mclean on Unsplash (Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Streaminggigant på vej med helt ny tjeneste i Danmark - får premiere 26. oktober

Amerikanske HBO sender tjenesten HBO Nordic på pension, men selskabet er klar med en afløser, der kommer til at tilbyde meget mere indhold til danskerne, lover selskabet.

Den amerikanske streamingigant HBO lancerer snart en ny tjeneste i Danmark.

Det sker ifølge Børsen 26. oktober, hvor HBO Nordic bliver forvandlet til tjenesten HBO Max, som i maj sidste år blev lanceret i USA.

Ifølge HBO vil den nye tjeneste både give brugerne en forbedret brugerflade og forbedret indhold.

“Kunderne kommer til at opleve en helt anden service både i forhold til det visuelle, men også i forhold til produktfladen hvor vi beholder alt det nuværende og samtidigt tilføjer meget mere indhold,” siger Christina Sulebakk, direktør for HBO i Europa, til Børsen.

Meget mere indhold

Den nye tjeneste får blandt andet adgang til indhold fra produktionsselskabet Warner Brothers og sidste år skev Ekstra Bladet, at HBO Max vil komme til at tilbyde dobbelt så meget indhold som HBO Nordic.

Christina Sulebakk oplyser også til Børsen, at HBO Max vil komme til at tilbyde mere lokalt indhold, og i forbindelse med lanceringen af den nye tjeneste vil selskabets første danske serie, Kamikaze, også få premiere.

Kampen på det danske streamingmarked er benhård, og ifølge Børsen er Netflix fortsat den dominerende spiller på det danske marked, mens Disney på knap et år er kommet ud i 29 procent af de danske husstande.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere