Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

QuickPay blev solgt for trecifret millionbeløb, men pengene har aldrig været drivkraften: "Jeg er blevet absurd rig nu. I dag kan jeg købe et fly, hvis det er det, som jeg ønsker"

Computerworld Top 100: Danske Quickpay er blevet solgt for et trecifret millionbeløb. Selskabets stifter Thomas Jensen erkender, at de opskruede salgssummer i betalingsindustrien betyder, at han nu er blevet absurd rig: “Havde jeg haft en smedevirksomhed, så havde salgssummen jo været en hel anden, selvom jeg havde arbejdet akkurat lige så hårdt,” siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på, hvordan Quickpay-stifteren Thomas Jensen har oplevet det seneste år, som har budt på enorm vækst og et salg, der har gjort ham "absurd rig"
  • Få indblik i Quickpays
  • Få svaret på, hvad han skal nu
  • Og få forklaringen på, hvorfor Thomas Jensen helst ikke taler om sin rigdom
1.126
5:45 min
De seneste 18 måneder har været vilde for det danske online betalingsfirma QuickPay og dets stifter Thomas Jensen.

Først ramte pandemien og nedlukningerne. Pludselig – fra den ene dag til den anden – begyndte hele verdens befolkning at handle online, og efterspørgslen efter QuickPays løsninger til nethandel voksede med eksplosions-agtig fart.

Dernæst kom der i vinter et lukrativt salg til det tyske fintechselskab Unzer, der betalte, hvad der formodes at være et trecifret millionbeløb for det danske selskab.

“Under corona er vi vokset med mange hundrede procent," siger Thomas Jensen til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter