Artikel top billede

Endelig: Amazon Kindle får vigtig USB-update

Den spritnye Kindle Paperwhite kan omsider fås med USB-C opkobling – men der følger også spændende overhalinger i den fikse nye e-bogslæser.

Amazons mest populære e-bogslæser, Kindle Paperwhite, får sig en længe ventet overhaling siden sidste opdatering for tre år siden.

Femte generations Kindle Paperwhite bliver den første med USB-C opkobling i en verden, hvor forgængernes micro-USB opkobling er ved at udgå.

Den nye Paperwhite vil dog især kunne kendes på sin større 6,8 tommers skærm og næsten 30 procent skærmareal, som bevarer forgængerens skarpe 300 PPI opløsning og vandtætte ramme, men som nu tilmed forbedrer læseoplevelsen med justerbar farvetemperatur.

Indmaden er også styrket, med en 20 procent kraftigere processor og et batteri, der skulle give flere ugers ekstra driftstid, så der i alt kan være op til 10 uger mellem opladningerne, skriver netmediet The Verge.

Lagerpladsen lyder nu på otte gigabyte, ligesom i fjerde generation.

Sideløbende med Kindle Paperwhite introduceres også en mere rafineret ’Signature Edition’, som understøtter trådløs opladning og tilbyder 32 gigabyte lagerplads. Mest interessant i Signature Edition bliver dog den indbyggede lyssensor, der automatisk tilpasser baggrundsbelysningens lysstyrke.

Overhaling betyder, at den nye Paperwhites debutpris øges med 10 dollar til 139 dollar, godt 880 kroner før eventuel moms og afgifter, mens SIgnature-køberne skal slippe 189 dollar for den finere variant. Begge priser er inklusiv Amazon reklamer, ønskes reklamefrihed skal der spenderes yderlige 20 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere