Artikel top billede

Endelig: Amazon Kindle får vigtig USB-update

Den spritnye Kindle Paperwhite kan omsider fås med USB-C opkobling – men der følger også spændende overhalinger i den fikse nye e-bogslæser.

Amazons mest populære e-bogslæser, Kindle Paperwhite, får sig en længe ventet overhaling siden sidste opdatering for tre år siden.

Femte generations Kindle Paperwhite bliver den første med USB-C opkobling i en verden, hvor forgængernes micro-USB opkobling er ved at udgå.

Den nye Paperwhite vil dog især kunne kendes på sin større 6,8 tommers skærm og næsten 30 procent skærmareal, som bevarer forgængerens skarpe 300 PPI opløsning og vandtætte ramme, men som nu tilmed forbedrer læseoplevelsen med justerbar farvetemperatur.

Indmaden er også styrket, med en 20 procent kraftigere processor og et batteri, der skulle give flere ugers ekstra driftstid, så der i alt kan være op til 10 uger mellem opladningerne, skriver netmediet The Verge.

Lagerpladsen lyder nu på otte gigabyte, ligesom i fjerde generation.

Sideløbende med Kindle Paperwhite introduceres også en mere rafineret ’Signature Edition’, som understøtter trådløs opladning og tilbyder 32 gigabyte lagerplads. Mest interessant i Signature Edition bliver dog den indbyggede lyssensor, der automatisk tilpasser baggrundsbelysningens lysstyrke.

Overhaling betyder, at den nye Paperwhites debutpris øges med 10 dollar til 139 dollar, godt 880 kroner før eventuel moms og afgifter, mens SIgnature-køberne skal slippe 189 dollar for den finere variant. Begge priser er inklusiv Amazon reklamer, ønskes reklamefrihed skal der spenderes yderlige 20 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere