Artikel top billede

YouTube vil fjerne alle videoer med misinformation om godkendte vacciner

Som led i YouTubes bestræbelser på at sætte en prop i misinformation på platformen, vil YouTube nu begynde at fjerne al indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

YouTube vil på et generelt plan begynde at fjerne videoer og indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

Det sker som led i YouTubes bestræbelser om at bremse forkert information, der breder sig fra Covid-19-området og over til andre vacciner, lyder det fra selskabet.

Det skriver Wall Street Journal.

YouTube har alene i 2020 fjernet mere end 130.000 videoer relateret til Covid-19 for overtrædelse af YouTubes politikker.

Ifølge YouTube er der nu sket en glidebane af misinformation til andre som vacciner mod mæslinger og hepatitis B.

"Vi er nu på et punkt, hvor det er vigtigere end nogensinde at udvide det arbejde, vi startede med Covid-19, til andre vacciner," lyder det i en erklæring.

Eksempler på indhold, der ville blive fjernet, omfatter påstande om, at godkendte vacciner forårsager autisme, kræft eller infertilitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere