Artikel top billede

YouTube vil fjerne alle videoer med misinformation om godkendte vacciner

Som led i YouTubes bestræbelser på at sætte en prop i misinformation på platformen, vil YouTube nu begynde at fjerne al indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

YouTube vil på et generelt plan begynde at fjerne videoer og indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

Det sker som led i YouTubes bestræbelser om at bremse forkert information, der breder sig fra Covid-19-området og over til andre vacciner, lyder det fra selskabet.

Det skriver Wall Street Journal.

YouTube har alene i 2020 fjernet mere end 130.000 videoer relateret til Covid-19 for overtrædelse af YouTubes politikker.

Ifølge YouTube er der nu sket en glidebane af misinformation til andre som vacciner mod mæslinger og hepatitis B.

"Vi er nu på et punkt, hvor det er vigtigere end nogensinde at udvide det arbejde, vi startede med Covid-19, til andre vacciner," lyder det i en erklæring.

Eksempler på indhold, der ville blive fjernet, omfatter påstande om, at godkendte vacciner forårsager autisme, kræft eller infertilitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere