Artikel top billede

YouTube vil fjerne alle videoer med misinformation om godkendte vacciner

Som led i YouTubes bestræbelser på at sætte en prop i misinformation på platformen, vil YouTube nu begynde at fjerne al indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

YouTube vil på et generelt plan begynde at fjerne videoer og indhold, der påstår at godkendte vacciner er farlige.

Det sker som led i YouTubes bestræbelser om at bremse forkert information, der breder sig fra Covid-19-området og over til andre vacciner, lyder det fra selskabet.

Det skriver Wall Street Journal.

YouTube har alene i 2020 fjernet mere end 130.000 videoer relateret til Covid-19 for overtrædelse af YouTubes politikker.

Ifølge YouTube er der nu sket en glidebane af misinformation til andre som vacciner mod mæslinger og hepatitis B.

"Vi er nu på et punkt, hvor det er vigtigere end nogensinde at udvide det arbejde, vi startede med Covid-19, til andre vacciner," lyder det i en erklæring.

Eksempler på indhold, der ville blive fjernet, omfatter påstande om, at godkendte vacciner forårsager autisme, kræft eller infertilitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere