Artikel top billede

Er din iPhone begyndt at dræne dit batteri? Så kan denne app være synderen

Nogle iPhone-brugere har oplevet dårligere batteritid efter, at de har opdateret deres styresystem til den seneste version. Meget tyder på, at fproblemet opstår, når de streamer musik.

Brugere over hele verden har oplevet, at batteriet bliver drænet hurtigere på deres iPhone, efter at de har opdateret styresystemet til iOS 14.8 og iOS 15.

Meget tyder på, at det særligt er en app, der volder problemer. Nemlig Spotify.

I et svar på sit support-forum anerkender Spotify problemerne og oplyser, at selskabet i øjeblikket arbejder på at finde en løsning.

"Tak for jeres tilbagemeldinger i de seneste dage om øget batteriforbrug ved opdatering til iOS 14.8 og iOS 15. Vi har sendt jeres oplysninger videre til de relevante teams, og vi kan bekræfte, at de kigger på det," lyder det fra Spotify.

Prøv dette

Indtil videre råder den svensk-stiftede streaming-app brugere, som oplever problemet, til at forsøge at geninstallere appen.

"Udover at prøve genstarte eller geninstallere appen, så vil det være alletiders, hvis du også forsøger at slå opdatering i baggrunden fra. Det kan du gøre ved at vælge indstillinger --> generelt --> Opdater i Baggrunden," skriver Spotify.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere