Artikel top billede

Er din iPhone begyndt at dræne dit batteri? Så kan denne app være synderen

Nogle iPhone-brugere har oplevet dårligere batteritid efter, at de har opdateret deres styresystem til den seneste version. Meget tyder på, at fproblemet opstår, når de streamer musik.

Brugere over hele verden har oplevet, at batteriet bliver drænet hurtigere på deres iPhone, efter at de har opdateret styresystemet til iOS 14.8 og iOS 15.

Meget tyder på, at det særligt er en app, der volder problemer. Nemlig Spotify.

I et svar på sit support-forum anerkender Spotify problemerne og oplyser, at selskabet i øjeblikket arbejder på at finde en løsning.

"Tak for jeres tilbagemeldinger i de seneste dage om øget batteriforbrug ved opdatering til iOS 14.8 og iOS 15. Vi har sendt jeres oplysninger videre til de relevante teams, og vi kan bekræfte, at de kigger på det," lyder det fra Spotify.

Prøv dette

Indtil videre råder den svensk-stiftede streaming-app brugere, som oplever problemet, til at forsøge at geninstallere appen.

"Udover at prøve genstarte eller geninstallere appen, så vil det være alletiders, hvis du også forsøger at slå opdatering i baggrunden fra. Det kan du gøre ved at vælge indstillinger --> generelt --> Opdater i Baggrunden," skriver Spotify.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere