Artikel top billede

Er din iPhone begyndt at dræne dit batteri? Så kan denne app være synderen

Nogle iPhone-brugere har oplevet dårligere batteritid efter, at de har opdateret deres styresystem til den seneste version. Meget tyder på, at fproblemet opstår, når de streamer musik.

Brugere over hele verden har oplevet, at batteriet bliver drænet hurtigere på deres iPhone, efter at de har opdateret styresystemet til iOS 14.8 og iOS 15.

Meget tyder på, at det særligt er en app, der volder problemer. Nemlig Spotify.

I et svar på sit support-forum anerkender Spotify problemerne og oplyser, at selskabet i øjeblikket arbejder på at finde en løsning.

"Tak for jeres tilbagemeldinger i de seneste dage om øget batteriforbrug ved opdatering til iOS 14.8 og iOS 15. Vi har sendt jeres oplysninger videre til de relevante teams, og vi kan bekræfte, at de kigger på det," lyder det fra Spotify.

Prøv dette

Indtil videre råder den svensk-stiftede streaming-app brugere, som oplever problemet, til at forsøge at geninstallere appen.

"Udover at prøve genstarte eller geninstallere appen, så vil det være alletiders, hvis du også forsøger at slå opdatering i baggrunden fra. Det kan du gøre ved at vælge indstillinger --> generelt --> Opdater i Baggrunden," skriver Spotify.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere