Artikel top billede

Dansk fintech-selskab på randen af konkurs

Det danske fintech-selskab Yourpay ser ud til at være løbet tør for penge, og ifølge et medie har medarbejderne ikke fået udbetalt deres løn.

Kassen ser ud til at være tom i det danske fintech-selskab Yourpay, der ifølge erhvervsmediet Finanswatch balancerer på randen af konkurs.

Ifølge mediet har medarbejderne ikke fået løn, og i løbet af torsdagen er ledelsen til møde med Finanstilsynet med henblik på at igangsætte en rekonstruktion

Yourpay, der har til huse Rødvore, er i dag delvis ejet af en kapitalfond, men selskabet er stiftet danske iværksætter Mathias Gajhede, der stoppede som direktør i selskabet tidligere på sommeren.

Han tilbød ifølge Finanswatch på et møde onsdag aften at købe selskabet tilbage, men Yourpay stillede kave om at han indbetalte mindst 10 millioner kroner i løbet af torsdagen, hvis han ønskede at overtage selskabet.

"Jeg bad om nogle uger til at løbe selskabet igennem og lave en ordentlig plan. Hvis det var nogle få mio. kr., kunne jeg måske have fundet dem, men jeg kan ikke skaffe 10 mio. kr. på ganske få timer," siger han til Finanswatch.

Tre år med underskud

Yourpays seneste regnskab viser, at selskabet havde et underskud på 2,7 millioner kroner i 2020, mens selskabet i 2019 og 2018 havde underskud på henholdsvis 8,7 og 10,5 millioner kroner.

Selskabet har tidligere været involveret i en varemærke-retssag mod betalingsgiganten Nets.

Det kan du læse mere om her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere