Artikel top billede

Dansk fintech-selskab på randen af konkurs

Det danske fintech-selskab Yourpay ser ud til at være løbet tør for penge, og ifølge et medie har medarbejderne ikke fået udbetalt deres løn.

Kassen ser ud til at være tom i det danske fintech-selskab Yourpay, der ifølge erhvervsmediet Finanswatch balancerer på randen af konkurs.

Ifølge mediet har medarbejderne ikke fået løn, og i løbet af torsdagen er ledelsen til møde med Finanstilsynet med henblik på at igangsætte en rekonstruktion

Yourpay, der har til huse Rødvore, er i dag delvis ejet af en kapitalfond, men selskabet er stiftet danske iværksætter Mathias Gajhede, der stoppede som direktør i selskabet tidligere på sommeren.

Han tilbød ifølge Finanswatch på et møde onsdag aften at købe selskabet tilbage, men Yourpay stillede kave om at han indbetalte mindst 10 millioner kroner i løbet af torsdagen, hvis han ønskede at overtage selskabet.

"Jeg bad om nogle uger til at løbe selskabet igennem og lave en ordentlig plan. Hvis det var nogle få mio. kr., kunne jeg måske have fundet dem, men jeg kan ikke skaffe 10 mio. kr. på ganske få timer," siger han til Finanswatch.

Tre år med underskud

Yourpays seneste regnskab viser, at selskabet havde et underskud på 2,7 millioner kroner i 2020, mens selskabet i 2019 og 2018 havde underskud på henholdsvis 8,7 og 10,5 millioner kroner.

Selskabet har tidligere været involveret i en varemærke-retssag mod betalingsgiganten Nets.

Det kan du læse mere om her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere