Artikel top billede

Dansk fintech-selskab på randen af konkurs

Det danske fintech-selskab Yourpay ser ud til at være løbet tør for penge, og ifølge et medie har medarbejderne ikke fået udbetalt deres løn.

Kassen ser ud til at være tom i det danske fintech-selskab Yourpay, der ifølge erhvervsmediet Finanswatch balancerer på randen af konkurs.

Ifølge mediet har medarbejderne ikke fået løn, og i løbet af torsdagen er ledelsen til møde med Finanstilsynet med henblik på at igangsætte en rekonstruktion

Yourpay, der har til huse Rødvore, er i dag delvis ejet af en kapitalfond, men selskabet er stiftet danske iværksætter Mathias Gajhede, der stoppede som direktør i selskabet tidligere på sommeren.

Han tilbød ifølge Finanswatch på et møde onsdag aften at købe selskabet tilbage, men Yourpay stillede kave om at han indbetalte mindst 10 millioner kroner i løbet af torsdagen, hvis han ønskede at overtage selskabet.

"Jeg bad om nogle uger til at løbe selskabet igennem og lave en ordentlig plan. Hvis det var nogle få mio. kr., kunne jeg måske have fundet dem, men jeg kan ikke skaffe 10 mio. kr. på ganske få timer," siger han til Finanswatch.

Tre år med underskud

Yourpays seneste regnskab viser, at selskabet havde et underskud på 2,7 millioner kroner i 2020, mens selskabet i 2019 og 2018 havde underskud på henholdsvis 8,7 og 10,5 millioner kroner.

Selskabet har tidligere været involveret i en varemærke-retssag mod betalingsgiganten Nets.

Det kan du læse mere om her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere