Artikel top billede

Coolshop runder en omsætning på en milliard kroner: Resultatet er fordoblet på et år

Den danske e-handelsvirksomhed Coolshop har markeret en en milepæl med en omsætning på over en milliard kroner. Samtidig er resultatet på bundlinjen næsten fordoblet på et enkelt år.

Selskabet bag Coolshop, Entertainment Trading, har rundet et skarpt hjørne med en omsætning på én milliard kroner.

Tallet ender på 1,2 milliarder kroner, viser regnskabet for den danske virksomhed, der er knap 400 millioner højere end året før, hvor omsætningen endte på 876 millioner kroner.

Samtidig er resultatet næsten fordoblet i løbet af det seneste år. Resultatet ender på 47 millioner kroner for det forskudte regnskabsår 2020/2021, mens det året før var på 26 millioner kroner.

Resultatet glæder Jacob Risgaard, der ejer af Entertainment Trading sammen med brødrene Mike og Mark Dalsgaard Nielsen og rigmanden Anders Holch Povlsen. Risgaard har også titel som marketingsdirektør for Coolshop.

"Vi er rigtigt tilfredse. Det er vigtigt, at vi er polstret til en periode, hvor vi ser frem til yderligere vækst med opkøb, udvidelse af vores nuværende selskaber med nye byggerier og flere arbejdspladser," siger Jacob Risgaard til lokalavisen Nordjyske.

Pengene skal blandt andet bruges på at udvide selskabet, der har hovedsæde i Aalborg.

Jacob Risgaard fortæller til Nordjyske, at selskabet vil bruge pengene på at investere penge i nye opkøb for Coolshop.

Risgaard er derudover en af investorerne i DR programmet Løvens Hule, hvor han også forventer at bruge en del af overskuddet på at investere i nye iværksættervirksomheder.

Computerworlds årlige Top 100 opgørelse har desuden vist, at de it-virksomheder der særligt har klaret sig stærkt igennem det seneste år, der har været præget af coronakrisen er hardwareproducenter og e-handelsvirksomheder.