Artikel top billede

Apple kan være på trapperne med nye MacBooks inden nytår

Inden for en måden forventer flere eksperter at Apple vil præsentere en opdatering af sin MacBook Pro. Det sker efter en række nye produktlanceringer allerede er blevet afsløret af nye iPhones, iPads og Apple Watch.

Apple kan være på trapperne med en ny version af sin bærbare computer MacBook Pro.

Det forlyder rygterne blandt flere af Apple-analytikere blandt andre Bloombergs analytiker Mark Gurman.

Det skriver Apple-mediet 9to5Mac.

Mark Gurman mener, at det fortsat er Apples planer at lancere en ny serie MacBook Pro inden nytår, og han forventer at der allerede kommer en lancering i løbet af det næste måned.

Det forlyder desuden, at den nye M1X chip kommer til at være en del af lanceringen. Ligesom Mark Gurman forventer, at den også bliver en del af en kommende udgave af Mac Mini.

"Lanceringen af en ny MacBook pro var ikke en del af Apples produktlancering i September, men den skulle stadig komme i de kommende uger. Apple kommer typisk med sine store Mac-opdateringer i oktober," skriver Gurman i sit nyhedsbrev.

Det er dog begrænset, hvor mange potentielle nyheder man kan forvente af den kommende lancering fra Apple. Udover den nye chip er det vegrænset med nyheder om den kommende nye computer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere