Artikel top billede

Apple kan være på trapperne med nye MacBooks inden nytår

Inden for en måden forventer flere eksperter at Apple vil præsentere en opdatering af sin MacBook Pro. Det sker efter en række nye produktlanceringer allerede er blevet afsløret af nye iPhones, iPads og Apple Watch.

Apple kan være på trapperne med en ny version af sin bærbare computer MacBook Pro.

Det forlyder rygterne blandt flere af Apple-analytikere blandt andre Bloombergs analytiker Mark Gurman.

Det skriver Apple-mediet 9to5Mac.

Mark Gurman mener, at det fortsat er Apples planer at lancere en ny serie MacBook Pro inden nytår, og han forventer at der allerede kommer en lancering i løbet af det næste måned.

Det forlyder desuden, at den nye M1X chip kommer til at være en del af lanceringen. Ligesom Mark Gurman forventer, at den også bliver en del af en kommende udgave af Mac Mini.

"Lanceringen af en ny MacBook pro var ikke en del af Apples produktlancering i September, men den skulle stadig komme i de kommende uger. Apple kommer typisk med sine store Mac-opdateringer i oktober," skriver Gurman i sit nyhedsbrev.

Det er dog begrænset, hvor mange potentielle nyheder man kan forvente af den kommende lancering fra Apple. Udover den nye chip er det vegrænset med nyheder om den kommende nye computer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere