Artikel top billede

Apple kan være på trapperne med nye MacBooks inden nytår

Inden for en måden forventer flere eksperter at Apple vil præsentere en opdatering af sin MacBook Pro. Det sker efter en række nye produktlanceringer allerede er blevet afsløret af nye iPhones, iPads og Apple Watch.

Apple kan være på trapperne med en ny version af sin bærbare computer MacBook Pro.

Det forlyder rygterne blandt flere af Apple-analytikere blandt andre Bloombergs analytiker Mark Gurman.

Det skriver Apple-mediet 9to5Mac.

Mark Gurman mener, at det fortsat er Apples planer at lancere en ny serie MacBook Pro inden nytår, og han forventer at der allerede kommer en lancering i løbet af det næste måned.

Det forlyder desuden, at den nye M1X chip kommer til at være en del af lanceringen. Ligesom Mark Gurman forventer, at den også bliver en del af en kommende udgave af Mac Mini.

"Lanceringen af en ny MacBook pro var ikke en del af Apples produktlancering i September, men den skulle stadig komme i de kommende uger. Apple kommer typisk med sine store Mac-opdateringer i oktober," skriver Gurman i sit nyhedsbrev.

Det er dog begrænset, hvor mange potentielle nyheder man kan forvente af den kommende lancering fra Apple. Udover den nye chip er det vegrænset med nyheder om den kommende nye computer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere