Artikel top billede

Photo by Mika Baumeister on Unsplash (Foto: Mika Baumeister/Unsplash)

Nu er Microsoft klar med end-to-end-kryptering i Teams

Konkurrenten Zoom lancerede funktionen for et år siden, men nu er Microsoft også klar til udrulle end-to-end-kryptering til brugerne af Microsoft Teams.

I cirka et år har videomødeplatformen Zoom understøttet end-to-end kryptering, og nu følger konkurrenten Microsoft Teams trop.

I et blogindlæg oplyser Microsoft, at selskabet netop er startet udrulningen af den nye funktionalitet, der betyder, at alle opkald mellem to parter nu vil være krypterede.

E2EE som end-to-end-krypteringen også kendes som betyder, at ingen andre end de to parter – heller ikke Microsoft - kan få adgang til samtalens indhold, og dermed er der tale om en betragtelig opgradering af sikkerheden.

Virker ikke med gruppeopkald

I første omgang er gruppeopkald dog ikke omfattet af krypteringen, og derudover er det kun muligt at bruge krypteringen, hvis it-administratoren aktivt har valgt at slå krypteringen til.

End-to-end-kryptering kræver desuden, at du har den nye version af Microsoft Teams til Windows, Mac, iOS eller Android.

Microsoft annoncerede allerede i juni, at selskabet vil lancerede end-to-end-kryptering, men det er altså først nu, at funktionen bliver udrullet i en såkaldt public-beta.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere