BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Photo by Mika Baumeister on Unsplash (Foto: Photo by Mika Baumeister ON unsplash.com)

Nu er Microsoft klar med end-to-end-kryptering i Teams

Konkurrenten Zoom lancerede funktionen for et år siden, men nu er Microsoft også klar til udrulle end-to-end-kryptering til brugerne af Microsoft Teams.

I cirka et år har videomødeplatformen Zoom understøttet end-to-end kryptering, og nu følger konkurrenten Microsoft Teams trop.

I et blogindlæg oplyser Microsoft, at selskabet netop er startet udrulningen af den nye funktionalitet, der betyder, at alle opkald mellem to parter nu vil være krypterede.

E2EE som end-to-end-krypteringen også kendes som betyder, at ingen andre end de to parter – heller ikke Microsoft - kan få adgang til samtalens indhold, og dermed er der tale om en betragtelig opgradering af sikkerheden.

Virker ikke med gruppeopkald

I første omgang er gruppeopkald dog ikke omfattet af krypteringen, og derudover er det kun muligt at bruge krypteringen, hvis it-administratoren aktivt har valgt at slå krypteringen til.

End-to-end-kryptering kræver desuden, at du har den nye version af Microsoft Teams til Windows, Mac, iOS eller Android.

Microsoft annoncerede allerede i juni, at selskabet vil lancerede end-to-end-kryptering, men det er altså først nu, at funktionen bliver udrullet i en såkaldt public-beta.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital